BİZ ŞAMPİYON OLACAZ DEDİ

“Başarısız değiliz”

Serdivan’da basının huzuruna çıkarken teknik heyeti ve kaptanları arkasına alan Başkan Gürses “Bize ne siyasilerden ne iş adamlarından destek yok. Sakaryaspor’u düşünen, Sakaryaspor ile sevinen taraftar, basın ve yönetim haricinde herkes yalan. Bu şehirde para kazanıp, sermaye yapıp Sakaryaspor’a faydası olmayanların stada gelmelerini hazmedemiyoruz. Burada bize tek destek olan, para bulan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’dur. Bugüne kadar sustuysak bu bizim edebimizdendir. Sakaryaspor’un menfaatleri söz konusu olduğu için çok yutkundum. En iyi cevap sahada verilir ama maalesef gerekli cevabı veremedik. 30 puan topladık asla başarısız değiliz. Vura vur gitmeyi gönül isterdi. Bazı transferler tutmayınca tutmuyor. 1999’dan gelen Belediye döneminin borçlarını ödüyoruz şuan. Bu borç bizim babamızın borcu değil. Aziz Duran ve sonraki dönemin borcunu ödüyoruz. Böyle olunca şehri yanımızda görmek istiyoruz” dedi

***

BİZ BİZE YETERİZ
Başkan İsmail Gürses, şehirden destek alamadıklarını bir kez daha yinelerken, toplantıda bulunan herkesin başarı için yeterli olacağını söyledi. Başkan Gürses, “Biz bize yeteriz. Bize dışarıdan kimsenin desteği yok. Ne siyasilerden ne iş adamlarından fayda var. Sakaryaspor’u düşünen, Sakaryaspor ile sevinen taraftar, basın ve yönetim haricinde herkes yalan. Kimseye ihtiyacımız yok. Stat gelirimiz bize yeter. Bu paralar Belediye’den gelen para ile ödenmedi. Yönetim kurulumuzun kendi birikimi ile ödendi” dedi. Tek desteğin Büyükşehir’den geldiğini ifade eden Gürses, “Bu şehirde para kazanıp, sermaye yapıp Sakaryaspor’a faydası olmayanların stada gelmelerini hazmedemiyoruz. Burada bize tek destek olan, para bulan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’dur. Bugüne kadar sustuysak bu bizim edebimizdendir. Sakaryaspor’un menfaatleri söz konusu olduğu için çok yutkundum. En iyi cevap sahada verilir ama maalesef gerekli cevabı veremedik” ifadesini kulandı.

“Borcumuz 300 bin dolar”

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, spor basını ve taraftarlarla birlikte Serdivan Beyzade’de kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda konuşan Başkan İsmail Gürses, merak edilen konulara açıklık getirdi. Gürses, oyuncuların peşinat alacaklarının yüzde 50’sinin hesaplara yatırıldığını belirtirken “Oyunculara 500 bin dolar borcumuz vardı. Şimdi 300 bin dolara yakın bir borç kaldı” dedi.

BAKACAĞIZ
Başkan İsmail Gürses, teknik heyet dahil bu sezon oluşturulan takımın giden oyuncularla birlikte toplam bütçesinin 10 milyon 534 bin TL olduğunu ifade etti. Başkan Gürses,  “Transfer yapmak için vergi ve SSK taksitlerinin yatırılması gerekiyor. Şuan vergiye 810 bin TL para ödemesi yapmamız lazım. Bu ödeme yapılırsa transfer yaparız. Şuan için transfer yapmak gibi bir durumumuz yok. Ancak 31 Ocak’a kadar süre var. Bakacağız” dedi.  Teknik Direktör Engin Korukır da 5 maçta 10 puan topladıklarını belirterek, “Puana baktığımızda iyi gidiyoruz. Ortada 51 puan var. Biz bu puanın hepsine talibiz. Aslan gibi çocuklarla çalışıyorum. Başarı da gelecek” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!