Bisiklet’ten çok güzel haber var

Bisiklet’ten çok güzel haber var

Üst klasa çıktık

Bisiklet te Olimpik kadro Dağ Bisikleti milli takımı Sakarya’lı teknik direktörü Aziz Sırnaç Mayıs ayı içinde SAÜ dağ Bisikleti parkurunda yapılan Uluslararası yarışların çok mükemmel bir organizasyon ile tamamlanması üzerine bir üst klas’a yükseltildiğini açıkladı.

Büyük Müjde

Teknik diretör Aziz Sırnaç şöyle konuştu; “Sakarya bölgesi olarak Mayıs ayındaki  başarılı organizasyonda yapmış olduğumuz parkur çalışmaları ve yer ekipmanlarının çalışmalarından tam puan aldık, Dünya Bisiklet Federasyonu  bu yarışmayı Klas 2 den,Klas 1 e yükseltti, Şimdi bizi önümüzde klas 1 de büyük bir organizasyon bekliyor  çok iyi bir organizasyon daha yapıp Avrupa, Dünya Bisiklet şampiyonlarını Sakar’ yaya getirmemiz gerekiyor.”

Dünya daha iyi tanıyacak

Klas 1. Yarışları yine SAÜ parkurunda yapılacak ve  bu defa şampiyonların yanı sıra bu organizasyonu takip eden Dünya basını ile TV.leri Sakarya ya gelecek ve buda İlimizi Dünyaya daha iyi tanıtma fırsatı verecek. Burada yapılacak  en önemli bir çalışma tribünleri tamamen doldurmak. Çünkü yarışın SAÜ stadyumunda başlaması,   orman içlerinde devam edip tekrar stad da bitmesi çok yerde görülmemiş muhteşem bir parkurun en önemli özelliği. Yarışların 3 günü boyunca Sakarya tüm dünya sporunun naklen yayınında olacak. Bunu sadece yarışlar ve kampus alanı olarak değil tüm Sakarya’nın tanıtımı olarak ele almamız lazım.

Bisiklet dağıtacağız

Dağ bisikleti 2016 yılı yarışması SAÜ parkurunda 15 Mayıs günü yapılacak biz şimdiden çalışmaya başladık. Klas 1 olarak yapacağımız 2016 yarışı klas 2.ye yakın kriteller ile yapılıyor, bizim amacımız bu organizayonu da mükemmel yapıp Dünya Bisiklet Federasyonundan gerekli puanları almak. Önümüzdeki yarışlarda bir çok etkinlikler planlıyoruz bunların başında Klas 1 yarışlarını izlemeye gelecek Bisiklet severlere  hediye olarak dağ Bisikleti dağıtacağız. Bisikletin insan sağlığına çok faydası var insanlarımızın Bisiklete binmeleri konusunda bilinçlendireceğiz.

Protokola teşekkür

Valimiz Hüseyin Avni Coş olmak üzere SAÜ rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Büyük Şehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, İlçe Belediye Başkanlarımız, Emniyet müdürümüz Osman Babadağı, Gençlik hizmetleri ve Spor il müdürlüğü, Resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum temsilcisi kuruluşlar geçen yarışta çok büyük destekler verdiler kendilerine çok teşekkür ederim.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!