Bisiklette Büyükşehir’den 7 madalya

featured

Bisiklette Büyükşehir’den 7 madalya

Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı yeni sezona fırtına gibi girdi. Yeni sezonun ilk üç yarışında 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak kürsüden inmeyen Büyükşehir Bisiklet Takımı ayrıca Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından Uluslararası Kıta Takımı olma statüsü kazandı.

 

Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı yeni sezona fırtına gibi girdi. Yeni sezonun ilk üç yarışı olan Uluslararası GP Belek, Türkiye Şampiyonası 1. Etap ve GP Manavgat yarışlarına katılan Büyükşehir Bisiklet takımı 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak sezonun ilk yarışlarında kürsüden inmedi. Güçlü kadrosuyla iddialı bir şekilde yeni sezona giren Büyükşehir Bisiklet Takımı ayrıca Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından Uluslararası Kıta Takımı olma statüsü kazandı. Bu statü ile Büyükşehir Bisiklet Takımı 20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek ve uluslararası yol bisikleti takviminde 2.1 kategorisinde yer alan ‘Tour Of Antalya’ ile Nisan ayında gerçekleştirilecek Uluslararası Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Yarışlarında mücadele etme hakkı kazandı.

 

Tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda yarışacak

Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımından yapılan açıklamada, “2020 yılına güçlü ve iddialı bir kadro ile başladık. Yeni sezonun ilk üç yarışında kürsüden inmedik. Bu üç yarışta üçü altın, üçü gümüş ve biri bronz olmak üzere toplam 7 madalya topladık. Bunun yanı sıra Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından Uluslararası Kıta Takımı olma statüsünü elde ettik. Bu statü ile 20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek ve uluslararası yol bisikleti takviminde 2.1 kategorisinde yer alan ‘Tour Of Antalya’ ile Nisan ayında gerçekleştirilecek Uluslararası Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışlarında mücadele etme hakkı kazandık. Bu hak ile bisiklet takımımız tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu yarışlarında yarışacak. Bu başarılarının yanı sıra 2020 Tokyo Olimpiyatlarına da sporcularımızdan göndermek için gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!