Bisikletçiler çalışıyor

featured

Bisikletçiler çalışıyor

İlimiz Bisikletçileri, kış aylarında ve yağışlı havalarda Bisiklet Eğitim Merkezinde roller ve trainer antrenmanında pedal çevirip, ağırlık çalışması yapıyorlar.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , İl Müdürlüğümüz Bisiklet takımı çalışmalarını yerinde inceledi. Sporcularla yakından ilgilenen Çelikel , antrenörler Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Bisikletçilerimiz Kış aylarında ve yağışlı havalarda roller ve trainer antrenmanı yapıyor. Bisiklet branşının tanıtılması ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla geçtiğimiz yıl tüm ilçelerimizde Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımızın desteğiyle bisiklet turları düzenledik.

İlimizde daha çok yol bisikleti çalışması yapılıyor, ancak geçtiğimiz yıl Sakarya Üniversitesi içerisinde kurduğumuz parkurda gerçekleştirilen İnternational Sakarya MTB Cup ve 2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonasının ülkemizde ilk defa ilimizde Büyükşehir Belediyesinin himayesinde düzenleneceğinin açıklanmasının ardından Dağ Bisikletiyle ilgili de ülkemizde söz sahibi olabilme adına altyapı oluşturma çabalarımız başladı.” dedi.

Çelikel ; “İlimiz bisiklet branşında her zaman ülkemizde ve dünyada önemli organizasyonlarla adından sıkça söz ettirdi. Aziz Sırnaç yönetimindeki Dağ Bisikleti takımında 2 tane Türkiye Şampiyonu Milli Sporcumuz var.Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer’in antrenörlüğündeki  Dilara Gül, Şuranur Topçu ve Serhat Mercan milli takımda yer alıyor. Yıldız Bayan Bisiklet takımımız ise Türkiye 2.si olurken, Dilara Gül Türkiye 3.sü olmuştu”

İl Müdürlüğümüze bağlı bisikletçilerimiz,  haftanın 6 günü Bisiklet Eğitim Merkezimizde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bisiklet branşıyla ilgilenmek isteyen tüm öğrencilerimizi Bisiklet Eğitim Merkezimize bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

celikelbisikletcilerimidmaninda-1 celikelbisikletcilerimidmaninda-4 celikelbisikletcilerimidmaninda-5 celikelbisikletcilerimidmaninda-6

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!