BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

featured

Sakaryaspor’un teknik patronu İsmail Ertekin, camiaya birlik ve beraberlik çağrısı yaparak “Kaybedilmiş bir şey yok. Sezon sonunda hep birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.

Sakaryaspor yeni teknik direktör İsmail Ertekin ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Sakaryaspor’un geleceği için umutlu konuşan Ertekin, basın toplantısında şu ifadeleri kullandı: “Böyle büyük bir camia ile çalışmak benim için bir şeref. Şuan ki tablo negatif gibi gözüküyor. Sezon başında iyi işler çıkarmak için yapılanma yapıldı. Ama bazen futbolda iki kere iki dört etmiyor. Bizlerde yıllardır teknik adamlık yapıyoruz. Zaman zaman gittiğimiz takımlarda kanımız tutmuyor ve doğru işler çıkmıyor ortaya.”

 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

“Kaybedilmiş hiçbir şey yok. Futbol devamlılık oyunu, bu tür durumlarla daha öncede karşılaştık ve üstesinden geldik. Tabi ki bunu tek başımıza yapmadık. Futbolcularımızla beraber, yönetimimizle beraber, basınımızla beraber, taraftraımızla beraber, bunu şehrimizle berabere yapabiliriz. Onun için ben bugün Sakaryaspor camiasından, taraftarından, basınından, yönetiminden futbolcusuna kadar hepsinden yardım talep ediyorum. Birlikte olmamız gerekiyor. Sezon sonunda inşallah iyi yerde olacağımızı düşünüyorum. İnşallah sezon sonunda layık olduğumuz yerde oluruz.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!