BİRİNCİ AMATÖR’DE SON 4 HAFTAYA GİRİLİRKEN

featured

BİRİNCİ AMATÖR’DE SON 4 HAFTAYA GİRİLİRKEN

HAZIRLAYAN . Sırrı ŞANLI

Sakarya Birinci Amatör Küme futbol müsabakalarında son 4 Haftaya girilirken zirve mücadelesinde yarışlarını sürdüren takımların mücadelesi gün geçtikçe heyecanlı bir hale geliyor. Beyaz grupta Hendek Gençlik şampiyonluğunu garantiledi. Yeşil grupta işler gün geçkitçe karışmaya başladı. Hendek Dereköyspor liderliğini sürdürürken, takipçileri 3 Takım arasında da mücadele hız kesmeden devam ediyor. Siyah Grupta Sapanca Kurtköyspor ile takipçisi Aşağı Kirazca arasındaki yarış devam ediyor. Kırmızı grupta ise Akartepespor liderliğini sürdürürken Karasu Kültür Gençlik ile aralarında puan farkı 4’e düştü.

BEYAZ GRUPTA HENDEK GENÇLİK ŞAMPİYON

Birinci Amatör Küme Beyaz grupta maçların bitimine 4 Hafta kala lider Hendek Gençlik şampiyonluğunu ilan etti. Siyah beyazlılar sezon başından bu yana sürdürdükleri grup liderliğini taçlandırarak 45 Puanla Süper Amatör Lige adım atmayı başardılar. Bu grupta Hanlıköyspor ise 36 Puanla ikinci sırada play-off mücadelesini sürdürürken bu takımın hemen 1 Puan ardında 35 Puanlı Yuvalıderespor da zirve mücadelesinden kopmamaya çalışıyor. Beyaz Grupta Taşburunspor işi iyice bırakmış gibi görünüyor. Bordo Mavililer kendi sahalarında aldıkları farklı yenilgi sonrasında 14 Puanla 10 sırada kaldılar. Bu takımın bir sıra altında  de yine farklı bir yenilgi alan Sakarya Karadenizspor 11 Puanla 11. Sırada düşmeye aday takımlar olarak görüntü veriyorlar. Bu iki takıma en yakın ekip Taşkısığıspor ise 22 Puanla 9. Sırada yer alıyor.

BEYAZ GRUPTA GEÇEN HAFTA :

Kuzulukspor : 7  Sakarya Karadenizspor : 1

Şeyhvarmazspor : 2  Hacımercanspor : 1

Taşburunspor :  1  Yuvalıderespor : 7

Hanlıköyspor : 2  Yıldırımspor : 0

Taşkısığıköyüspor :  1  Hendek Gençlik : 3

BU HAFTANIN MAÇLARI :

Yuvalıderespor – Kızılkayaspor

Hacımercanspor – Kuzulukspor

Sakarya Karadenizspor – Taşkısığıköyüspor

Yıldırımspor – Taşburunspor

hendek gençlik – hanlıköyspor

YEŞİL GRUPTA HENDEK DEREKÖY ATAĞA KALKTI

Birinci Amatör Küme yeşil grupta zirve mücadelesi iyice kızıştı. Bu grupta Hendek Dereköyspor deplasmanda Akyazı Akınspor’u 1-0 Yenerek puanını 40’a çıkarttı ve bu grupta liderliğini sürdürürken, Geyvespor da Orman Gençlik’i farklı yendi ve puanını 37’ye çıkartarak ikinci sırada kaldı. Karasu Aziziyespor ise Karaaptiler’de hayal kırıklığı yaşadı ve farklı bir mağlubiyet alarak 36 Puanda kaldı ve üçüncü sıraya indi. Evinde yenilgi alan Akyazı Akınspor da 35 Puanda kaldı ve 4. Sıraya indi. Bu grupta zirve mücadelesi bitime 4 Hafta kala kopmadan devam edeceğe benziyor. Yeşil Grupta Vakıfspor galip gelmesine rağmen 7 Puanla ligin dibinde yer almaya devam ediyor. Yazlıkspor da evinde Hayreddinspor’a yenildi ve 11 Puanla 11. sırada kalmaya devam etti. Yenikent Fıratspor ise Asarifiye karşısında aldığı üç puanla biraz olsun ümitlendi ve puanını 17’ye çıkarttı. Hayrettinspor da 19 Puanla 9. Sırada düşme hattının içerisinde mücadeleye devam ediyor.

YEŞİL GRUPTA GEÇEN HAFTA :

Geyvespor : 5  Orman Gençlik : 1

Akyazı Akınspor :  0  Hendek Dereköyspor : 1

Karaaptiler Akınspor : 5  Karasu Aziziyespor : 1

Asarifiyespor :  2  Yenikent Fıratspor : 4

Vakıfspor :  5  Akçayspor : 4

Yazlıkspor :  1  Hayreddinspor : 2

BU HAFTANIN MAÇLARI :

Akçayspor – Asarifiyespor

Yenikent Fıratspor – Karaaptiler Akınspor

Karasu Aziziyespor – Akyazı Akınspor

Hendek Dereköyspor – Geyve Spor

Hayreddinspor – Vakıfspor

Orman Gençlikspor – Yazlıkspor

SİYAH GRUPTA KURTKÖYSPOR’UN KEYFİ YERİNDE

Birinci Amatör Küme siyah grupta Sapanca Kurtköyspor haftalar önce aldığı liderliği 49 Puanla,  ikinci saradaki 47 Puanlı Aşağı Kirazcaspor önünde sürdürmeye devam etti. Bu grupta ilk ikinin dışında kalan üçüncü sıradaki Çamlıca Beldespor’un 37 Puanı bulunuyor. Siyah grupta düşme hattında yer alan son sıradaki Çınarlık Gençlikspor 13 Puanda ve son sırada bulunuyor. Bu takımın bir üzerinde geçen hafta farklı bir yenilgi alan 14 Puanlı Kuzuluk Ersoyspor var. 10. Sıradaki Gölkentspor’un 14 Puanı bulunuyor. Bu takımlara en yakın rakip ise 9. Sıradaki Çaykışlaspor ile 8. Sıradaki Nuriosmaniyespor’un 17’şer puanları var. Bu grupta düşme hattında mücadele son haftaya kadar sürecek gibi görünüyor.

SİYAH GRUPTA GEÇEN HAFTA :

Çaykışlaspor : 3  1 Gölkentspor : 1

Çınarlık Gençlik :   2  2 Nuriosmaniyespor : 2

Büyükdere Şahinspor :  0  2 Sapanca Kurtköyspor : 2

Aşağı Kirazcaspor : 2  0 Harmanlıkspor : 0

Akyazıgücüspor  : 1  1 Hızırtepe Yeniözenspor : 1

Çamlıca Beldespor :  10  1 Kuzuluk Ersoyspor : 1

BU HAFTANIN MAÇLARI :

Gölkentspor   Çınarlık Gençlikspor

Kuzuluk Ersoyspor   Çaykışlaspor

Hızırtepe Yeniözen  Çamlıca Beldespor

Harmanlıkspor   Akyazıgücüspor

Sapanca Kurtköyspor   Aşağı Kirazcaspor

Nuriosmaniyespor   Büyükdere Şahinspor

KIRMIZI GRUPTA AKARTEPESPOR ŞAŞIRTTI

Kırmızı grupta zirve mücadelesinde Akartepespor Küçücek Belde deplasmanında 1 Puan çıkartabildi. Akartepespor 46 Puanla liderliğini sürdürürken, geçen hafta evinde Çaybaşı Fuadispor’u yenen İkinci sıradaki Karasu Kültür Gençlik ile aralarındaki puan farkı 4’e inde. Kırmızı gruphta düşme hattında yer alan takımlardan son sıradaki Shçekspor’un 5 Puanı bulunuyor. 11. Sıradaki Küçücek Beldespor’un ise puanı 8. Düşme hattında yer alan takımlardan Çaybaşı Fuadiyespor ise 10 Puanda kaldı ve 10. Sırada korkulu rüyalar görmeye devam ediyor. Altınderespor ise yenilmesine rağmen 13 Puanla 9. Sırada yer almaya devam ediyor. Bu grupta da düşme hattındaki mücadele son haftaya kadar sürecek gibi görünüyor.

KIRMIZI GRUPTA GEÇEN HAFTA :

Sakarya Tekspor : 3  Karaçamspor : 0

Altınderespor : 0  Hacıkışlaspor : 2

Kültür Gençlikspor : 3  Çaybaşı Fuadiyespor : 0

Kocaali Sahilspor  : 2  Shçekspor : 1

Küçücek Beldespor : 1 Akartepespor : 1

Harbişspor :  2  Karapürçekspor : 3

BU HAFTANIN MAÇLARI :

Karapürçekspor  -Sakarya Tekspor

Karaçamspor  -Altınderespor

Akartepespor  -Harbişspor

Shçekspor  -Küçücek Beldespor

Çaybaşı Fuadiyespor  -Kocaali Sahilspor

Hacıkışlaspor  Kültür Gençlikspor

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!