BİRİNCİ AMATÖR’DE İKİNCİ YARI HIZLI BAŞLADI

featured

BİRİNCİ AMATÖR’DE İKİNCİ YARI HIZLI BAŞLADI

HAZIRLAYAN : Ömer Feyyaz Çelebi

Birinci Amatör küme futbol müsabakalarının ikinci yarısı geçtiğimiz hafta sonunda oynandı ve ilginç sonuçlara sahne oldu. Birinci Amatör kümenin yalnız beyaz grubunda liderliğini sürdüren Hendek Gençlik’in dışında değir üç grupta da liderler pek rahat değil ve zirve mücadelesi sonuna kadar süreceğe benziyor. Düşme hattında yer alan takımların ise buralardan bir an önce kurtulma savaşı devam ediyor.

FOTO: Birinci amatör en

BEYAZ GRUPTA LİDER RAHAT

Birinci Amatör Küme beyaz grupta Hendek Gençlik lig başında aldığı liderliği elinden bırakmıyor. 29 Puana sahip Siyah beyazlıların en yakın takipçisi 22 Puanlı Kızılkayaspor ve 21 Puanlı üçüncü sıradaki Hacımercanspor. Beyaz grupta düşme hattında henüz bir değişiklik görünmüyor. Düşen Eskibedilspor’dan sonra diğer iki aday şu an için 11. Sıradaki Taşburunspor’un 10 Puanı var. 10. Sırada yer alan yine 10 Puanlı Sakarya Karadenizspor ile bu iki takıma en yakın takım 15 Puanlı Taşkısığıspor.

 

————————————————————————————————–

YEŞİL GRUPTA AKYAZI AKIN RAHAT DEĞİL

Birinci Amatör küme beyaz grupta zirve mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Lider Akyazı Akınspor 26 Puanla zirveyi tutarken, yine 26 Puanlı Geyvespor averajla ikinci sırada zirve mücadelesini bırakmak niyetinde değil. Üçüncü sırada 25 Puanlı Karasu Aziiyespor ise kaybettiği puanlara yanmaya devam ediyor. Karaaptiler Akınspor ise 24 Puanla 4. sırada yarıştan kopmak istemiyor. Yeşil Grupta düşme hattında üç takım arasında ilginç bir çekişme yaşanıyor. Puan cetvelinin dibine demir atan Vakıfspor 1 Puana sahipken, 11. Sırada Yenikent Fıratspor 7 Puanda, 10. Sıradaki Yazlıkspor 8 Puanla düşme hattında yer almaya devam ediyor. Bu grupta 9 Puanlı ve dokuzuncu sıradaki Hayreddinnspor da tehlike çemberinin içerisinde yer almaya devam ediyor.

———————————————————————————————–

SİYAH GRUPTA SAPANCA KURTKÖY LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Birinci Amatör küme siyah grupta Sapanca Kurtköyspor yenilgi yüzü görmeden liderliğini sürdürüyor.Lider  Kırmızı mavili takımın 31 Puanı var. Takipçileri ise ikinci sıradaki Aşağı Kirazcaspor’un 29 ve üçüncü sıradaki Harmanlıkspor’un da 29 Puanı var ve averajla üçüncü sırada yer alıyor. Siyah grupta düşme hattında ise üç aday aşağı yukarı belli gibi. Son sıradaki Çınarlık Gençlik 6 Puana sahip. Onun bir üzerindeki Gölkentspor 7 Puanla 11. sırada, bu takımın bir üzerinde de Nuriosmaniyespor yine 7 Puanla ve averajla 10. Sırada yer alırken bu takımlara da en yakın rakipleri Kuzuluk Ersoyspor 10 Puanla 9. Sırada kaldı.

KIRMIZI GRUPTA İKİ TAKIM KAFA KAFAYA YARIŞIYOR

Birinci Amatör küme kırmızı grupta Karasu Kültür Gençlik ile Akartepespor’un zirve çekişmesi devam ediyor. Karasu ekibi 30 Puanla ve averajla lider. İkinci sıradaki Akartepespor da yine 30 Puanla ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Bu grupta ipi göğüsleyecek takım bu mücadelenin devamına bakılırsa, belki de ligin sonunda belli olabilecek. Kırmızı grupta düşme potasında heyecan devam ediyor. Bu grupta Shçekspor 1 Puanla ligin dibine demir atmış durumda. Onun bir üzerindeki Çaybaşı Fuadiyespor’un 7 Puanı var ve 11. Sırada yer almaya devam ediyor. Dokuzuncu sıradaki Küçücek Beldespor ile 10. Sırada yer alan Altınderespor’un 10’ar puanları var. Bu takımlara en yakın ekip ise 8. Sıradaki Kocaali Sahilspor da 13 Puana sahip.

———————————————————————————————-

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!