BİRİNCİ AMATÖR’DE 9‘CU HAFTAYA GİRERKEN

featured

BİRİNCİ AMATÖR’DE 9‘CU HAFTAYA GİRERKEN

Sakarya Birinci Amatör Küme futbol müsabakalarına zorunlu olarak verilen iki haftalık aradan sonra geçen hafta oynanan 8. Hafta karşılaşmaları ile devam edildi. Süpere Amatör küme ile birlikte devam eden birinci amatör küme futbol müsabakalarının ilk yarısı 24-25 Aralık’ta oynanacak 1. Hafta karşılaşmaları ile sona erecek.

ZİRVE MÜCADELESİNDE ÇEKİŞME DEVAM EDİYOR

Maçlar devam ederken 4 Grupta da zirve mücadeleleri tüm hızıyla sürüyor. Beyaz grupta Hendek Gençlik 22 Puanla  rahat bir durumda iken Yeşil grupta Karasu Aziziyespor 18 Puanla liderliğini her şeye rağmen sürdürmeye devam ediyor. Bu takımın takipçisi de ikinci sıradaki 17 Puanlı Geyvespor. Siyah Grupta ise zirve mücadelesi üç takım arasında sürmeye devam ediyor ve bu böyle gederse de ligin son haftasına kadar da böyle gidecek gibi görünüyor. Liderlik 19 Puanlı üç takım sırasıyla  Çamlıca Belde, Sapanca Kurtköy ve Aşağı Kirazca arasında sürekli değişiyor. Kırmızı grupta da manzara aşağı yukarı aynı. Bu grupta liderlik 21 Puanlı Karasu Kültür Gençlik ile 18’er puana sahip iki takım Akartepespor öe

Hacıkışlaspor arasında gidip geliyor.,

 

DÜŞME HATTINDA NE VAR NE YOK ?

BEYAZ GRUP

Sakarya Birinci Amatör küme Beyaz grupta düşen Eskibedilspor’un dışında diğer adaylar arasında pek puan farkı bulunmuyor. Sakarya Karadenizspor 7 Puanla düşme hattının içerisinde yer alırken bu takımın bir üzerinde 9 Puanlı Taşkısığıspor 10. Sırada, yine 9 Puanlı Kuzulukspor da 9. Sırada, bunlara en yakın iki takım 10’ar puanlı Hanlıköyspor ile Taşburunspor da düşme korkusunu yakından hisseden takımlar.

YEŞİL GRUP

Birinci Amatör beyaz grupta düşme hattında son sırada yer alan puansız Vakıfspor’un işi bir hayli zor görünüyor. Bu takımın bir üzerinde 4 Puanlı Yazlıkspor da bu takım gibi zor günler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Süper amatörden düşen Yenikent Fıratspor ise bu grupta 7 Puanla 10. Sırada bulunuyor. 9. Sarıdaki Hayrettinspor’da ise bir kıpırdanma oldu ve kırmızı beyazlılar  aldıkları galibiyetle 9 Puana sahip oldular. As Arifiyespor da 9 Puana sahip ve puan cetvelinde averajla 8. Sırada yer alıyorlar.

SİYAH GRUP

Siyah grupta düşme potasındaki takımların da durumu karışık görünüyor. Bu grupta Çınarlık Gençlik bir türlü düzelemedi. Sarı Lacivertliler grupta 3 Puanla son sırada yer almaya devam ediyorlar. Nuriosmaniyespor geçtiğimiz hafta aldığı yenilgi ile yerinde saydı ve 4 Puanla 11. Sırada kaldı. Gölkentspor 7 Puanla bu iki takıma en yakın yerde  10. Sırada duruyor. 8 ve 9. Sıralarda ise sırasıyla Çeykışlaspor sekizinci sırada ve Büyükdere Şahin de yine 8 Puanla 9. Sırada düşme hattının korkusunu yaşamaya devam ediyorlar.

KIRMIZI GRUP

Birinci amatör küme kırmızı grupta düşme hattında da Shçekspor 1 Puanla son sırada yer alıyor. Bu takıma en yakın rakip ise 11. sırada yer alan 4 Puanlı Çaybaşı Fuadiyespor. 9. Sıradaki Kocaali Sahilspor ile 10. Sıradaki Küçücek Beldespor 7 Puana sahipler. Bu iki takıma yakın iki takım ise 10’ar puanlı sırasıyla 7. Sıradaki Karapürçekspor ile 8. Sırada yer alan Altınderespor takımları bulunuyor.

BİRİNCİ AMATÖR KÜME HAFTA SONU PROGRAMI

09 ARALIK 2016 CUMA

ERENLER SUNİ ÇİM         20:00   Yıldırım Spor-Kızılkayaspor

KARAMAN SUN İÇİM      20:00   Hızırtepe Yenıözenspor-Kuzuluk Ersoy

ARİFİYE SUNİ ÇİM                       20:00   Yenıkent Fırat Spor    Akyazı Akınspor

10 ARALIK 2016 CUMARTESİ

SÖĞÜTLÜ                             14:00  Akartepespor-Kaeapürçekspor

ERENLER SUNİÇİM          16:00   Harmanlık Spor-Çamlıca Belde

ERENLER SUNİÇİM          18:00   Karaçamspor-Karasu Kültür Gençlık

ERENLER SUNİÇİM          20.00   Hacıkışlaspor-Kocaali Sahilspor

KARAMAN SUNİÇİM       16:00   Sakarya Shçekspor-Harbişspor

KARAMAN SUNİÇİM       18:00   Sakarya Karadenız-Hendek Gençlık

KARAMAN SUNİÇİM         20:00 Çaybaşı Fuadıye -Küçücek Belde

SAPANCA                            14:00  Hacımercanspor-Taşkısığı

ARİFİYE SUNİÇİM             20:00   Nurıosmanıyespor-Aşagı Kırazcaspor

11 ARALIK.2016 PAZAR

HACIKIŞLA                         14.00  Hendek Dereköy -Orman Gençlıkspor

GÖLKENT                            14.00  Gölkentspor-Büyükdere Şahınspor

AKYAZI SUNİÇİM             14.00   Vakıfspor-Yazlıkspor

AKYAZI SUNİÇİM             16:00   Altındere -Tekspor

AKYAZI SUNİÇİM             18:00   Çınarlık Gençlık -Çaykışlaspor

MEKECE                               14.00  Hayrettınspor-Asarifiyespor

YUVALIDERE                     14.00   Yuvalıderespor-Şeyhvarmazspor

KURTKÖY                            12.00  Akçayspor-Karaaptıler Akın

KURTKÖY                            14:00  Sapanca Kurtköy -Akyazıgücü

TAŞBURUN                          14:00  Taşburunspor-Hanlıköyspor

KARASU SUNİÇİM                        14.00   Karasu Azızıye –Geyvespor

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!