BİRİNCİ AMATÖR KÜME SONA ERDİ

featured

BİRİNCİ AMATÖR KÜME SONA ERDİ

Son hafta maçlarının ardından şampiyonlukları kesinleşen Sapanca Kurtköyspor, Hendek Gençlik, Akartepespor ve Hendek Dereköyspor’un ardından Play-Off’a yükselen takımlar ile lige veda eden ekipler belli oldu. Play-Off kuraları bu hafta içinde çekilecek.

PLAY-OFF KURALARI ÇEKİLECEK

1.Amatör Küme’de son hafta maçlarının ardından 4 grupta da isimlerini Play-Off’a yazdıran takımlar belli oldu. Buna göre Kuzulukspor, Hanlıköyspor, Şeyhvarmazspor,  Akyazı Akın, Geyve, K.Akın, Karasu Aziziye, Yuvalıdere, Aşağı Kirazca, Çamlıca Beldespor,  Harmanlık, Büyükdere Şahin, Karasu Kültür, Karapürçekspor, Tekspor ve Hacıkışlaspor, Play-Off’tan Süper Lig biletini koyacak son iki takım olmak için mücadele edecek.

LİGE VEDA EDENLER BELLİ OLDU

1.Amatör Küme’de Play-Off maçlarının yanı sıra küme düşen takımlar biri hariç son maçların ardından belli oldu. Buna göre gruplarında son iki sırayı alan Küçücek Beldespor, SHÇEK Gölkentspor, Kuzuluk Ersoy,  Taşburunspor, Eskibedil, Yazlıkspor  ve Vakıfspor  2. Amatör kümeye düştü.

HABER : Ümit Selman

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!