BİRBİRLERİNDEN AYRILMADILAR:1-1

featured

BİRBİRLERİNDEN AYRILMADILAR

Karasu Atatürk Stadında oynanan süper Amatör Küme Kırmızı grubun önemli karşılaşmasında zirveye tırmanmak isteyen Karasu Güvenspor ile lider As Akyazıspor  ilk yarıda atılan karşılıklı birer golle 1-1 Berabere kaldılar. Karasu Güvenspor maçın 4. Dakikasında Serkan’la 1-0 Öne geçti. As Akyazıspor maçın 29. Dakikasında Zekeriya’nın golü ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 Berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise her iki takım da gol pozisyonlarına girmelerine rağmen bunları gole çeviremeyince karşılaşma da ilk yarıda karşılıklı atılan 1’er golle 1-1 Berabere sonuçlandı.

HABER : Mustafa  Gül karasu)

KARASU GÜVENSPOR: 1-AS AKYAZI: 1

HAKEMLER: Müjdat Duman, Muhammed Ömür, Ömer Akyıldız

KARASU GÜVENSPOR: Samet** Erkan** Baki** A.Kadir** Hakan** Muhammed** Hakan Bulduk** Sezai** (Ümit Tale**), Serkan*** (Ümit**), Yavuz** Burak** (Savaş**)

ANTRENÖR: Ceyhun Sarı

AS AKYAZISPOR: Emre** Hasan** A.Kadir** Talha** Hasan Şahin** Fatih** (Tarık**), Oğuzhan** Agah** (Önder**), Yaşar** Zekeriya*** (Sinan**), Ali**

ANTRENÖR: İbrahim Altuntaş

GOLLER Dk.4 Serkan (Karasu Güvenspor), Dk.29 Zekeriya (As Akyazıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!