Bir üst ligde yeni statta

featured

Bir üst ligde yeni statta

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Rüstemler Tesisleri’ni ziyaret ederek Sakaryaspor antenmanını takip etti. Başkan Toçoğlu, “İnşallah bu sezonun sonunda bir üst lige çıkacağız ve yeni stadımızda güçlü taraftarımızla çok daha güzel günlere koşacağız. İnaıyoruz, vazgeçmiyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bayrampaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor kafilesini Rüstemler Tesisleri’nde ziyaret etti. Başkan Toçoğlu’na Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı ve Maraton programı sunucusu Şansal Büyüka, Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses, Sakaryaspor yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Antrenmanı son anına kadar takip eden Başkan Toçoğlu, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Sakaryaspor’un yanındayız

Sakaryaspor’un 9’da 9 yaparak önemli bir grafik yakaladığının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun takımımız arka arkaya 27 puan topladı ve 11 puan geriden gelerek şampiyonluk yarışına yeniden ortak oldu. İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz demiştik. Vazgeçmediğimizi oynadığımız güzel futbolla, hırsımızla ve bütünleşmemizle herkese gösterdik. İnşallah kalan haftalarda da iyi oyunumuzu sürdürerek, yarışı sonuna kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.

Hedef: 13’te 13 ve üst ligdir

Başkan Toçoğlu, “Artık ligde son 4 haftaya giriyoruz. Takımımızın başarı grafiğini bozmayarak bu 4 maçıda kazanacağına ve 13’te 13 yapacağına canı gönülden inanıyoruz. İnşallah bu sezonun sonunda bir üst lige çıkacağız ve yeni stadımızda güçlü taraftarımızla çok daha güzel günlere koşacağız. Sakaryaspor’un yeri bu lig değildir. Bu hedef doğrultusunda her sene üzerine koyarak yeni başarılara koşmaya devam edeceğiz.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!