BİR UCU ALTIN SAKARYA DİGER UCU ANGARYA…

featured

BİR UCU ALTIN SAKARYA DİGER UCU ANGARYA…

Maziye bir bakıp bin ah çektikya yıllarca..Boşa geçen zamanda futbol kazanının içine dalıp dalıp çıkmışız. Yıldızlar geçidi yaptık Türk futboluna gönderdik, En iyi hemde ahlaklı adamlar yetistirdik. Bedavaya yuvadan uçan oyuncular kulübün ne kasasına nede gelecegine çare oldular. Onlar süper ligin keyfini yaşadı,avrupaya açıldı. Bize sadece onlarla gururlanmak kaldı. Önümüzde mazisi altın yılarla dolu bir kulüp ,kulübün içinde içi boş bir kasa.. Başkan Ekrem Yüceye kalır bu altın anahtar, Et54 ,Süt54 ün yanına futbol 54 yakındır heralde.

Bu iş bir ticaret oldu artık. Yetiştirip satamasan kapatırsın dükkanı misali… Bir ucunda marka degeri yüksek bir kulüp ,diger ucunda borca batmış bir a.ş .nerden bakarsan bak ,kötü yönetilen bir angarya a,ş, diger tarafta markasıyla yaşayan bir dernek …Bugün dernek olarak sahaya çıkan Sakaryaspor ,A.Ş yi borçlarıyla birlikte kenarda tutuyor.Ne kapatabiliyor, nede borç ödeyebiliyor. İcra dosyaları geldikçe borç büyüyor.
Anlaşılan Sakaryaspor da bayram uzak, ama Kurban bayramınız kutlu olsu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!