BİR OSMAN ÖZDEMİR BELGESELİ

featured

BİR OSMAN ÖZDEMİR BELGESELİ

Feridun ÖZDEMİR-KONUK YAZAR

Şanlıurfaspor maçı berabere bittiğinde vakit geçmeden Osman hocaya saldırılar başladı. Hem de acımasızca, insafsızca.

Futbolu masa başında oynayanlar birden bire Osman hocaya çullandılar.

Neymiş 2-1 öndeyken on kişi oynayan takımla nasıl berabere kalınır. Neymiş son dakika oyuncu mu değiştirilirmiş. Çok biliyordunuz da neden takımın başına şimdiye kadar geçmediniz?

Yeni stad açılacak diye eski stadı tarlaya çevirenlere laf yok. 8 maçtan 7’sini deplasmanda oynamış bir takım.

Nazilli Belediye galibiyeti sonrasında lider ile arasında 4 puan fark var. bu fark daha fazla da olabilirdi.

Osman Hocayı eleştirenler çıkıp yönetime; ” neden bu saha yetişmedi, takımı neden zor duruma soktunuz “ demiyor da en kolay yoldan Osman Hocayı suçluyorlar. Nazilli maçında alınan galibiyet sonrasında Şimdi ne düşünüyorlar bilemiyoruz.

El insaf. Seni 3.ligden almış 2.lige çıkartmış bir hocaya yapılacak vefasızlık bu kadar olur. Namağlup bir takım varken sizler bunu yapıyorsanız asıl Sakaryaspor düşmanı olan sizlersiniz.

Bırakın hocanın kafasını başka şeylerle meşgul etmeyin. Başarısız olan hoca zaten çeker gider. Ama şu anda hala şampiyonluğa talip, namağlup, 7 maçını deplasmanda oynamış bir takımın ayarını bozmaya çalışmayın.

İnsanın aklına ” sanki başka bir hocaya takım peşkeş çekilecek” gibi şeyler gelmiyor değil. Çünkü bu tür insanlar iyi günde ortaya çıkar kötü günde arazi olur gider.

Kısaca herkes işine baksın.

Osman hoca bu şehrin çocuğudur.

Dürüst, ahlaklı ve güvenilir bir insandır.

Teknik adamlığı da bir çoklarından çok çok daha iyidir.

Zaman en iyi yol gösterici olacaktır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!