BİR OLSUN BİZİM OLSUN 1-0

featured

BİR OLSUN BİZİM OLSUN 1-0
Sakaryaspor Tff 2. Ligdeki 11. Hafta karşılaşmasında Yeni Sakarya Atatürk Stadında Ottocool Karagümrük takımını konuk etti. Mücadeleye Sakaryaspor üstütn ve baskılı başladı Birçok pozisyon yakalayan ama bunları değerlendiremeyen Sakaryaspor, ilk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısının 56. Dakikasında Coşkun Yılmaz’ın golüyle 1-0 Öne geçti. Golden sonra geriye çekilen Yeşil siyahlılar galibiyeti korumak isteyince Karagümrük’ün ciddi gol pozisyonları ile karşı karşıya kaldı. Bunlardan iki tanesini kaleci Ercüment başarılı bir şekilde önlemeyi başardı. Geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanından yenilgi ile dönen Sakaryaspor bu sonuçla 3 Puan alarak Cumartesi günü puanlar kaybeden Gümüşhanespor ve Şanlıurfaspor’un bu kayıplarını avantaja çevirmiş oldu.
İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ
Maçın ilk yarısının hemen başlarında Sakaryaspor ataklar düzenlemeye başladı ancak orta alan ile ileri uç elemanları anlaşamayınca pozisyonlar golle sonuçlanmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 Berabere bitti. Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor Fatih’in yerine Ramazan Çevik’i alarak başladı ve sağ kanattan başarılı olmaya başladı. Nitekim maçın 56. Dakikasında Ramazan Çevik bin kontra atak topunu ceza alanına doğru gönderdi, Karagümrük savunması topu çıkaramadı ve seken top boş pazisyondaki Coşkun’un önüne düştü. Coşkun da topu kalecinin solundan serinkanlı bir şekilde ağlara gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Golden sonra Sakaryaspor geriye yaslanınca Karagümrük daha rahat gelmeye başladı. Nitekim en azından 4 Pozisyonda Sakaryaspor kalesinde tehlikeli olurken Sakaryaspor savunması ve kaleci Ercüment bu tehlikeli atakları başarıyla önlediler. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor bu zorlu karşılaşmadan 1-0 Galip ayrılarak beyaz grupta haftanın en karlı takımlarından biri olarak durumunu da düzeltmiş oldu.
Burhan UĞUR-
——————————————————————————————
MAÇIN KÜNYESİ
STAD: Yeni Sakarya Atatürk
HAKEMLER: Veli Karakaya*** Mustafa Han*** Mehmet Gökhan***
SAKARYASPOR: Ercüment * Tufan Kelleci** Ramazan Sal** Burak*** Yasir **Serdar Ümit** Ferhat Yazgan** Talha Mayhoş** (Dk.90 Murat Akın), Fatih Özçelik**(Dk.46 Ramazan Çevik***), Beykan Şimşek*** (Dk.76 Ramazan Civelek), Coşkun Yılmaz***
TEKNİK DİREKTÖR : Osman Özdemir
OTTOCOOL KARAGÜMRÜK: İsmail * Hüseyin Tokmak** Hüseyin Öztürk** Veli * Erdinç**DeniZ * Burak Göksel** Serkan * (Dk.74 Güngör), Ufuk* Erkan** (Dk.74 Fatih), Taner ***(Dk.59 Gökhan)
TEKNİK DİREKTÖR : Yok
GOL : Dk. 56 Coşkun Yılmaz ( Sakaryaspor )
SARI KARTLAR: Beykan Şimşek, Serdar Ümit, Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Erkan Sancar (Karagümrük)
MAÇTAN NOTLAR :
Dk. 3 Ferhat Yazgan’la gelişen bir Sakaryaspor atağında Karagümrük defansı Ferhat’ı engelleyerek pozisyonu bozdu.
Dk. 15 Dk. 18 Sakaryaspor’un ani gelişen bir atağında topu müsait bir pozisyonda yakalayan yeşil siyahlılar bu pozisyondan yararlanamadılar.
Dk. 21 Ceza alanı içerisinde Beykan kararsız kalınca defans yerini aldı ve pozisyon kayboldu.
Dk. 23 Talha Mayhoş zol kanattan topu ceza alanına doğru çıkarttı. Top Coşkun’a gelecekken defans topu çıkartmayı başardı. Dk. 25. Coşkun’la gole çok yaklaştık ama Coşkun’un şutu dışarıya gitti.
Dk. 42 Ferhat Yazgan sert vurdu top sağ direğin altına çarparak geriye geldi, savunma topu uzaklaştırdı.
Dk. 56 Ramazan Çevik Sağdan kesti savunmaya çarpan top Coşkun’un önüne düştü. Boş pozisyondaki Coşkun topu kalecinin solundan filelere gönderdi 1-0
Dk. 75 Kale direğinin arkasına doğru Kullanılan bir serbest atışta tehlikeyi fark eden kaleci Ercüment topu köşeden dışarıya gönderdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!