Bir olgunlar turnuvası daha bitti

featured

Bir olgunlar turnuvası daha bitti

Gerçekten bu olgunlar turnuvası Sakarya’mıza simge olmuş uluslar arası FİFA bile kabul ettiği bir turnuva .

Sakarya’mızla özleşmiş  bir turnuva . Öyle veya böyle 32 yıl bitiren turnuva ,

Bu yılki açılışta gecen yılları aratmayacak bir turnuva  oldu.

Türkiye genelinde milli futbolcuların oluştuğu açılış muhteşemdi.

Bu konuda emeği geçenlerin başında Şamil Bilgilinin tecrübelerinden faydalanarak bu turnuva bu yıl güzel oluşu gözden kaçmadı.

Şamil Bilgin bu turnuvanın açılışındaki futbol maçını oynayan takımda il dışından getirttiği milli futbolcularla bu turnuvaya renk katarak daha da güzelleştirdi.

Tüm takımların centilmence oynadıkları maçlarda başarılı olan takımlardan ilk dördüne yönetim kupa ve madalyalarını alırken bu turnuvanın anısına birer plakette vererek takımları onurlandırmışlardır.

Bakıyorum da daha önceki yıllarda bu turnuvayı organize edenlere ver yansın diyenler. Ne hikmetse bu sene organizede yer alan şahısları övmekten kendilerini alamadılar.

Turnuvanın son gecesinde bazı aksamalar olsa da öyle veya böyle bu turnuva 3 kategoride verilen mücadelelerden sonra takımlar şampiyonluklarını kutladılar.

Ne var ki gecenin geç vaktinde ödül töreni yapılırken tüm tribünlerden  ayrılmaları biraz üzmüş oldular.

Neyse ki geceye damgasını vuran sayın valimiz şampiyon olan takıma kupayı taktim ederek bu turnuvada bu yıl acı tatlı anılarla bitmiş oldu.

İnşallah bir dahaki seneye yeni organizasyonla yeni oluşumlarla daha da güzel bir olgunlar turnuvası izlemek nasip olur.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!