“BİR DEVİR SONA ERDİ” HARMALIK SPOR KULÜBÜNDE BİR DEVİR KAPANDI

featured

“BİR DEVİR SONA ERDİ”

HARMALIK SPOR KULÜBÜNDE BİR DEVİR KAPANDI

80’li yıllarda başlayan amatör futbol yöneticiliği sevdamız  18/06/2021   CUMA günü genç yönetici kardeşlerimize teslim etmemiz ile sona erdi.

Harmanlık sokağında kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz kulübümüzü 3. Amatör küme den başlayarak süper lige oradan da deplasmanlı amatör liginde mücadele  etme başarısını gösteren bir kulüp haline getirdik,

Defalarca gençler Ligi’nde Sakarya şampiyonu olarak ilimize Türkiye amatör Spor şampiyonası’nda başarılı bir şekilde temsil ettik.. harmanlık sokak ta kuruluşunu gerçekleştiğimiz kulübümüze 6  metrekarelik bir soyunma odasından başlayarak modern tesisine , lokaline,  kulüp binası na sahip olmasına vesile olduk..

Her yıl en az 7 ligde mücadele eden bir takım haline getirdik. Altyapısıyla ve spor okulları ile lokali ile Sakarya’da bir ekol yarattık. Mahalle takımı hüviyetindeki  kulübümüze kurumsal bir yapıya kavuşturarak istikrarı ve sürekliliği sağladık..

işte bu anlattıklarım doğrultusunda gönül rahatlığıyla bizden  sonraki kuşağı kulübümüzün sevk ve ifaresini teslim edebilirdik artık.  Bizde öyle yaptık ve 18 Haziran 2021de olağan genel kurul da  teslim ettik.

1950 -1960 yılları arasında Doğan yöneticiler in yani bizlerin devri kapanmış oldu. Harmanlıkspor kulübünün kuruluşundan bu yana görevde olan başta Metin ergezen olmak Nuri Gök ,Sabri Ayyıldız, Servet Çakar ve kulübümüzün hocası Tevfik tetik,bugün aramızda olmayan rahmetli Nurettin Yıldırım Behçet Demir, Hikmet Demir ,Ali Okur, Sedat taşboğa İsmet Gökdemir ,Mehmet Burnaz ,Ayhan bağışoğlu,rahmetli Sedat yur ve yine aramızda olmayan rahmetli Nazım kırdemir ve  tüm harmanlıkspor ailesine  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HENDEK SPOR BİR ADIM ÖNE GEÇTİ

Karasu spor galibiyeti ile başlaya Hendek spor en son olarak Zorlu erenler spor karşısına çıktı . Frikik golü ile 1-0 yakalayan hendek spor  90 dakikanın  sonunda gülen taraf olarak BAL liginde zirveye oturdu… Son iki maçında alacağı bir puan hendek sporu bir üst tura çıkaracak… DİĞER TARAFTA İddalı  bir takım oluşturan erenler spor ise hayal kırıklığı yarattı ilk maçında  karasu spora daha sonrada hendek spor’a boyun eğdi  ligin ilk yarısını puansız kapattı. Ligin ikinci yarısında Ben şimdiden takımlarımıza  bir kere daha başarılar diliyorum..İyi oynayan kazansın…centilmence mücadele edilsin..temennimiz budur..

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN GENEL  KURUL

Pandemi nedeniyle bir türlü yapılamayaan sakarya spor genel kurulu nihayet yarın saat : 14,00 de yapılacak..sakarya sporun Genel kurul delegesi olarak bizde o saatte allah izin verirse orda olup oyumuzu kullanacağız..

CUMHUR GENÇ’ Mİ – YOKSA UĞUR AKKUŞ’MU

Yarın atatürk şehir stadında zorlu bir seçim bizi bekliyor olacak..Bir tarafta başkanlık konusunda tecrübeli olan ve desteğini  tatangalar ve B.Şehir belediyesinin desteğini aldığı söylenen Cumhur Genç’in listesi…diğer tarafta en son seçimlerde Cevat Ekşi başkana az bir farkla kaybeden ve kazandığı takdirde Vereceği parayı kulübe hibe edeceğini  ve kulübü borçsuz olarak devredeceğini beyan eden UĞUR AKKUŞ’un listesi…..

Bakalım kim kazanacak…genel kurul öncesi verilen sözleri göz önünde bulundurduğumuzda Uğur AKKUŞ bir adım önde gibi duruyor. Âmâ son sözü genel kurul delegeleri söyleyecek tatbiki….

Ben her iki başkan adayında başarılar diliyorum….söz konusu olan SAKARYA SPOR” ise gerisi teferuattır..diyorum…sonuçta Kazanan Sakarya spor olacaktır.

Sağlıcakla kalın diyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!