BİNGÖL’DE ÜÇ PUAN ARIYORUZ

featured

BİNGÖL’DE ÜÇ PUAN ARIYORUZ

Spor Toto 3.Lig 3.Grup 15.haftasında, ligde kalma mücadelesi veren 12 Bingölspor ile bugün karşılaşacak olan Sakaryaspor, bu maçla birlikte son 2 maçını da kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyor. Bingöl Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak va A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

BİNGÖL’DE HAVADA BİR SORUN YOK

Sakaryaspor Pazar günü Bingöl Şehir Stadında 12 Bingölspor ile oynayacağı karşılaşma için Bingöl’e vardı. Otele yerleşen Sakaryaspor bir antrenman yaparak otelde maç saatini beklemeye başladı. Futbol Şubesi Sorumlusu Alparslan Gürses ile yaptığımız görüşmede Gürses Bingöl’de havanın soğuk olduğunu ancak kar nedeniyle herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

SAKAT VE CEZALI BULUNMUYOR

Sakatlığı düzelen ve takımla birlikte idmanlara katılan santrafor Hakan Akman ile birlikte, geçen haftaki Bayrampaşaspor maçında sarı ve kırmızı kart cezaları nedeniyle oynayamayan Murat Hacıoğlu, Enes Ata, Canberk Özdemir ve Hüseyin Altuğ da bu haftaki maçta yerini alabilecek. Uzun zamandan sonra tam kadro çalışan ekibimizde, dün taktik çalışmada hırs ve istek hakimdi. Teknik Direktör Tuncay Şanlı, futbolcuların bu formu karşısında ne yapacağını şaşırırken, sahaya hangi 11 ile çıkacağına da karar veremedi.

tuncay-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!