BİNGÖL HAZIRLIKLARI BAŞLADI

featured

BİNGÖL HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto 3.Lig 3.Grup 14.haftasında, 5 eksikle çıktığı maçta Bayrampaşasporu 2-1 yenerek ikinci sıraya yükselen Sakaryaspor, gözünü şimdi de 12 Bingölspor’a dikti.

TAM KADRO ÇALIŞTILAR

Son oynanan Bayrampaşaspor maçı galibiyetinin ardından, Afyonspor ile oylan 6 puanlık farkı 4’e indirip 2.sıraya yükselen Sakaryaspor, Pazar günü rakip sahada 12 Bingölspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Bayrampaşaspor maçında cezalı olduğu için oynayamayan Murat, Enes, Canberk ve Murat ile sakatlığı tamamen geçmeyen Hakan’ın da katıldıkları Bingölspor hazırlıklarının ilk idmanı dün saat 14.30’da Rüstemler Tesislerinde başladı.

 

BİNGÖL’E UÇUYORUZ

Sakaryaspor’un Pazar günü rakip sahada oynayacağı 12 Bingölspor maçına çok büyük önem verirken, bu maç için tutulan özel uçağa yolcu arayışları da tüm hızıyla sürüyor.

TAKIMLA BİRLİKTE YOLCULUK

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’in yaptığı görüşmelerin ardından, Atlas hava yollarına ait özel uçakla Bingöl’e gidiş geliş için, Sabiha Gökçen havaalanına gidiş ve geliş dahil olmak üzere kişi başı 750 lira istenmişti. Bu parayı ödeyen herkesin bu şekilde gidip gelebileceği vurgulanmıştı. Sadece Sakaryaspor futbolcuları, teknik heyeti, başkan ve yönetiminin yanı sıra Sakaryaspor taraftarlarının yer alacağı bu uçak için, taraftarlara 150 kişilik yer ayrılmıştı. Son Bayrampaşaspor galibiyeti taraftarları yeniden şampiyonluk havasına sokunca, gelmek isteyenlerin Sakaryaspor kulübüne müracaat etmesi istendi .

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!