BERGAMA’YA HAZIRIZ

featured

BERGAMA’YA ÇIKIŞ YOK

Spor Toto 3. Ligin 19’ncu haftasında 22-ocak Pazar  bugün Sakarya Atatürk Stadında saat 13.30’da  Bergama Belediyespor’u ağırlayacak olan yeşil-siyahlı temsilcimiz Rüstemler Tesisleri’nde kampa girdi.

BERGAMA’YA HAZIRIZ

Sakaryaspor, Spor Toto 3. Ligin 19’ncu haftasında bugün sahasında oynayacağı Bergama Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sonrası takımın kampa girdiği öğrenilirken, tek düşünce bu maçtan 3 puanla ayrılmak. Sakaryaspor’un ligin ikinci yarısına Adliyespor mağlubiyeti ile başlaması camiada moralleri altüst etmişti. Bu gelişme sonrası yeniden toparlanmak isteyen yeşil-siyahlılar da yarın oynanacak Bergama Belediyespor müsabakasından 3 puanla ayrılarak camiasını yeniden umutlandırmak istiyor. Ekibimizde Serdar Ümit, Canberk, Ozan ve Mümin bu maçta oynamayacak.

3 EKSİK VAR

Sakaryaspor, ligin 19’ncu haftasında bugün Sakarya Atatürk Stadında  konuk edeceği Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktör Tuncay Şanlı nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı devam eden Serdar Ümit Deniz dışında tüm oyuncular katıldı. Son derece keyifli ve neşeli geçen idmanda futbolcular kenarlardan gelen ortalara şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Tuncay Şanlı taktik idmanında cezaları nedeniyle maçta oynamayacak Mümin ile Canberk’in yerine Murat Hacıoğlu ve Ahmet Aktaş’a şans verdi.

11’İ BELİRLEDİ

Son antrenmanda Bergama Belediyespor maçının taktiğini belirleyen Tuncay şanlı, rakibini bol pas yaparak kenarlardan vurmayı amaçlıyor. Müsabakanın 11’ini de şekillendiren Şanlı, sahaya Hüseyin, Fikret, Burak, Zafer, Ahmet, Ceyhun, Fahri, Erçağ, Murat, Fatih ve Coşkun şeklinde çıkmayı planlıyor. Geçen hafta orta alanda oynattığı Abdurrahman’ı da kulübeye çekecek Teknik Direktör Tuncay Şanlı, oyuncularına taraftarları önünde kendilerine yakışan futbolu oynayarak üç puanı almalarını istedi. Sakaryaspor, maçın son hazırlığını bugün yapacağı ter idmanıyla tamamlayarak kampa girecek.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!