Benim Sakarya’ya koyacağım para bağıştır borç değildir

featured

Benim Sakarya’ya koyacağım para bağıştır borç değildir

Sakaryaspor başkan adaylarından Uğur Akkuş, Sakarya’ya gelerek basın ile bir araya geldi. Akkuş kendisi hakkında merak edilen sorulara cevap verdi.

Sakaryaspor’da kongre tarihi yaklaştıkça heyecan artmaya başladı. Üç adaylı gerçekleşecek Sakaryaspor kongresi şu an ki mevcut duruma göre 5 Aralık günü yapılacak. Başkan adaylarından Uğur Akkuş’ta kongre öncesi basınla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Akkuş aynı zamanda merak edilen sorulara cevap verdi.

Sakaryaspor’un hisselerinin satışa çıkartılması konusunda kararlı mısınız?

Uğur Akkuş: Sakaryaspor’un hisselerini satın almak söz konusu değil.

Geçtiğimiz dönem açıklamalarımızda yanlış anlaşılma olmuştu.

Bunu da şimdi düzeltme şansımız oldu. Bunun garantisini veriyorum ve tüm basının önünde söylüyorum.

– Görev süreniz bittiğinde Sakaryaspor şu ankinden daha büyük bir mali yükün altında kalabilir.

Uğur Akkuş: Biz kongreye gelmeden önce daha önceki borçların, bizden önceki yönetimlerden taahhütnamesini alarak kongrede onaylattırdıktan sonra o borçları kabul ederek geliyoruz. Ayrıca da kendimize ait bütçe yapıp anons ediyoruz. Bizim başkanlığımız döneminde uluslararası denetim firmalarından denetleme alacağız. Her ay bütçeyi denettireceğiz ve herkesle bunu paylaşacağız. Şuan olması gereken bu. Ben Sakaryaspor’un borcunun ne kadar olduğunu bilmiyorum kimse de bilmiyor. Kendi dönemimize ait gittiğimiz vakit bir borç bırakmayacağız.

 

Velev ki başladık 10-15 milyon TL borcu ödedik. 20 milyon TL’de yatırım yaptık ama başarılı olamadık. Ben buradan arkadaşlara söylüyorum. Benim Sakarya’ya koyacağım para bağıştır borç değildir. Bu bir bayrak yarışıdır. ‘Ben buraya kadar getirdim derim’ bayrağı devredeceğim diğer arkadaşlarıma devreder giderim. Ama başarı bana yakışır, ben başarılı olacağımı düşünüyorum.

Ulusal basında orta doğu yatırımlarınız hakkında çıkan haberlere ne cevap vereceksiniz?

Uğur Akkuş: Bu soru için sana gerçekten gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü bu konularda önüme geliyor. Benim hakkımda ortalama internette 6 milyon haber var. Bu 6 milyon haberden bir tane böyle haber çıkmış. Daha sonra biz bu haberi tekzipte ettik. Onun dışında hem aktif sahada ticaret yapan, hem dünyayı gezen hem de bir şekilde ünlenen iş adamı olarak 6 milyon haberin içerisine bir tane böyle haber çıkması büyük bir başarıdır. O haberin aslı astarı yoktur. Bundan 5 sene önce çıkmış bir haberdir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!