Belediyeler arası futbol turnuvası başladı

featured

Belediyeler arası futbol turnuvası başladı

Karasu Belediyesinin düzenlediği Belediyeler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 02 Mayıs 2016 Pazartesi günü start verdi.

Personeller arası tanışmak ve kaynaşmak amaçlı düzenlenen turnuvada Erenler Belediyesi, Karasu Belediyesi, Sapanca Belediyesi, Arifiye Belediyesi, Kocaali Belediyesi ve Taraklı Belediyesi olmak üzere 6 Belediye yer alıyor. Turnuvanın her yıl geleneksel olarak düzenleneceği belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu “Pazartesi günü başlama vuruşunu yapıldı.

Futbol Şöleni ile çalışanların motivasyonunu, takım ruhunu, çalışanlar arasında dayanışma ve entegrasyona katkı sağlanacağı hedefliyor, tüm çalışanların ortak platformda buluşmaları ile Belediyeler arası koordinasyon ve iş birliğinin de artmasını planlanıyoruz. İlgili Belediyelere bildirimlerimizi yaptık. Tüm halkımızı ve sporseverleri etkinliğimize davet ediyoruz.

Maçlar gol düellosuyla başladı

Pazartesi günü Hasan Özkan’ın halı sahasın da Kuzey’in yıldızında başlayan turnuvaya 6 Belediye katıldı. İlk maçta Sapanca Belediyesi, Erenler Belediyesi arasında oynandı. Maç 6-4 Erenler Belediyesinin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci maçta ise Arifiye Belediyesi ile Taraklı Belediyesi arasında oynanan maçı 7-5 Arifiye Belediyesi kazandı.

Günün son maçı ise Karasu Belediyesi ile Kocaali Belediyesi karşılaştı. Karşılaşmayı Karasu Belediyesi 10’a 0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci maçlar ise 4 Mayıs Çarşamba akşamı oynanacağı belirtildi. /haber Remazan marmara Karasu)

 

arifye BLD karasu  belidiye KARASU  TOPLU kocaali  belidiye

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!