BEKLENEN SAKARYASPOR GELİYOR

featured

 

 

Görülüyor ki Gürses yönetimi Osman hoca hakkında yaptıkları hatalı görüşlerin  farklılığında yanıldıkları anlamışlar.

Ben olaya  birde şöyle bakıyorum!

Bu sezon topa start veren Sakaryaspor ilk bir kaç maçı kendi sahasında oynaması gerekirken yeni  stat sorunu  bitmemiş olması Sakaryasporun  kendi sahasında oynaması gereken maçları  deplasmanda oynamasına rağmen takım  hiç mağlubiyet almadan yoluna devam ettiren Osman hoca ile uğraşmaktan vazgeçmiş bulunması Sakaryaspor’u sevenler olarak hepimizi sevindirmiştir.

Ne var ki bir konuyu göz ardı edemem Osman hoca konusunun kapanmasında en büyük etkisi olan tabi ki Büyükşehir Belediye başkanımız Zeki Toçoğlu’nun. .

Sakarya’nın evladı olma sıfatı ile Osman hocaya sahip çıkması. Tüm engelleri ortadan kaldırması.

İnanın Toçoğlu’nun Osman hocaya gitmesi yönünden yönetime  karşı tutumlarını bu konuya son noktayı koymuştur.

Yine de Osman hoca böyle dedikodulara aldırış etmeyen teknik adam olarak Sakarya’mızı düşünerek son oynadığı maçı da galip gelerek kendisini bir daha kanıtlamış olması taraftar olarak bizleri çok sevindirmiştir.

Artık bundan sonra Osman hoca alternatifini kapatalım derim.

Neden mi ?

Takımımızın bundan sonraki oynayacakları maçlara bakarak bu sezonu da şampiyon olarak bitirip yeni sezonda bir üst tura çıkmak Sakarya halkının en büyük isteğini unutmadan Hocaya ve takıma sahip çıkalım.

Osman hocaya da düşen neyse yoluna devam etmesi.

Bu başarılı gidişata devam ederek takımı sezon sonunda şampiyon yapması  derim.

Gelelim İzmir deki maça.

Sakaryaspordaki haftalık  çalışmalar Osman hoca nezaretinde süper gidiyor inşallah bu deplasmandan bu sefer galip döneriz derim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!