BEKİRPAŞASPOR KIPIRDANIYOR 5-1

featured

BEKİRPAŞASPOR KIPIRDANIYOR 5-1

Süper amatör ligin iki yeni ve puan cetvelinde hiç te istenmeyen yerinde olan takımı Bekirpaşaspor ile Pazarköy Eğitimspor Emirler sahasında karşı karşıya geldiler. Bekirpaşaspor maçın 26. Dakikasında Selçuk’un golüyle 1-0 Öne geçti ama ilk yarının son dakikasında Pazarköy Eğitimspor 45. Dakikada Utku’nun golüyle beraberliği yakaladı. Maçın ikinci yarısında Çaşbaşı Bekirpaşaspor açıldı ve 56..ve 80.  Dakikalarda Ertuğrul, 82. Dakikada Semih Koşar ve 86. Dakikada Semih’in golleri ile maçı 5-1 kazandı.

SAHA : Emirler

HAKEMLER : Mehmet Akıncık- Uğur Garan- sÖ. Faruk Kılıç

ÇAYBAŞI BEKİRPAŞASPOR : B. Çağrı- Mustafa- Y. Emre- Atilla- Ertan- Madircan ( M. Ali )- Selçuk- Ertuğrul- Semih koşar- Enis ( Semih )- Enes

ANTRENÖR : Bayram berber

PAZARKÖY EĞİTİMSPOR : Ali- Sedat- Burhan- Metin- ( Sami ) – Utku- Kadircan- Melih- ( Kerem )- Sergen- Muhammet- Hasan- Semih

ANTRENÖR : İsmail kartoğlu

GOLLER: Dk. 26 Selçuk Dk. 56-80 Ertuğrul Dk. 82 Semih Koşar Dk. 86 Semih ( Ç. Bekirpaşa ) Dk. 45 Utku ( Pazarköy Eğitim )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!