BAYRAMPAŞASPOR.0 SAKARYASPOR:1

featured

ÇANAKKALE GEÇİLMEDİ 1-0

Sakaryaspor Play-Off yarı final birinci ayağında Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında Bayrampaşaspor’un konuğu oldu. 400’e yakın taraftarı da arkasına alan yeşil siyahlılar maçın ilk dakikalarında Erçağ’ın ayağından golü buldu. İlk yarıyı 1-0 Önde kapattı. Ancak maçın ikinci yarısında tamamen kendi alanına sıkışmış ve golü korumayı amaçlayan bir Sakaryaspor, buna karşılık atak üstüne atak tazeleyen bir Bayrampaşaspor vardı. İlerleyen dakikalarda Bayrampaşaspor maçın 54 62. Dakikalarında çok önemli iki pozisyon yakaladı ama golle sonuçlandıramadı. Sakaryaspor maçın son dakikalarına doğru galibiyeti korumayı başardı ve deplasmanda aldığı üç puanla kendi evinde oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde büyük bir avantaj yakaladı.

İKİ YARIDA FARKLI İKİ SAKARYASPOR

Maçın 10. Dakikası oynanırken Sakaryaspor Fikret’le sağ taraftan bir taç atışı kullandı dönen top ceza alanı üzerindeki Erçağ’a geldi Erçağ da sert bir vuruşla Sakaryaspor’ 1-0 Öne geçiren golü attı. Maçın 13. Dakikasında Bayrampaşaspor’dan Ziya kaleci Hüseyin’le karşı karşıya kaldı ama Hüseyin iyi kapandı ve Bayrampaşaspor’u  bir golden etti. Maçın 33. Dakikasında Erçağ sağdan iyi kaçtı al da at dercesine Talha’ya gönderdiği topu Talha’nın kafa vuruşu üst direği sıyırarak dışarıya gitti. Maçın ikinci yarısında ise tamamen Sakaryaspor sahasına yerleşen Bayrampaşaspor maçın 54. Dakikasında Serdar’ın kaptırdığı topla Bülent sert vurdu Hüseyin başarılı bir kurtarışla topu önledi. 62. Dakikada Sakaryaspor savunma derinliğinin olmadığı bir pozisyonda Bayrampaşaspor oyuncusu Metin kaleci Hüseyin ile karşı karşıya kaldı. Topu aşırttı ama top üst ağlarda kaldı. Geride kalan dakikalar Bayrampaşaspor forveti ile Sakaryaspor orta sahası ve savunma oyuncuları arasında geçti. Karşılaşmayı Sakaryaspor Erçağ’ın golüyle 1-0 Kazandı ve ikinci karşılaşma içini büyük moral buldu.

HABER : Burhan UĞUR

KAÇIN KÜNYESİ

STAD: Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı

HAKEMLER: Kadir Sağlam, Ejder Yapıcı, Utku Tunavelioğlu

BAYRAMPAŞA: Yunus Emre, Sefa, Ziya (Dk. 55 Metin), Hüseyin (Dk. 46 Benhur), Recep Soner, Bülent, Güray, Furkan, İlker, Said Can, Polat Güren

T.DİREKTÖR: Murat Şenvardar

SAKARYASPOR: Hüseyin, Canberk, Zafer, Serdar (Dk. 78 Altuğ), Ferhat, Fikret, Talha (Dk. 90 Aytaç), Fatih (Dk. 62 Enes), Coşkun, Burak, Erçağ

T.DİREKTÖR: Osman Özdemir

GOL: Dk. 10 Erçağ Evirgen (Sakaryaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 50 Recep Soner, Dk. 60 Polat  (Bayrampaşa)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 10 GOOLLL Sakaryaspor ilk atağında golü buldu. Fikret’in ceza sahasına kullandığı taç atışında Coşkun topu arkaya aşırdı. Topu elinden kaçıran kalecinin hatasını Erçağ Evirgen affetmedi ve düzgün bir vuruşla Sakaryaspor’u 1-0 öne geçirdi.

Dk. 33- Sakaryaspor’un sağ kanattan gelişen atağında Erçağ cezası sahasına ortaladı. Talha’nın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

Dk. 54- Bayrampaşa’nın atağında Bülent Kocabey’in ceza sahası ön çizgisinden vuruşunda top kaleci Hüseyin’de kaldı.

Dk. 55- Bayrampaşa’nın atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Benhur vurulunu yaptı kaleci Hüseyin gole izin vermedi.

Dk. 62- Bayrampaşa’nın tehlikeli atağında Metin aşırtma bir vuruş yaptı. Top üst ağlarda kaldı.

——————————————————————————————————————————–

——————————————————————————————————————————–

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!