BAYRAMPAŞA’DA BÜYÜ BOZULDU

featured

BAYRAMPAŞA’DA BÜYÜ BOZULDU

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta 31.haftada Sakaryaspor, deplasmanda Bayrampaşa ile 90+6’da frikikten yediği golle 1-1 berabere kalarak 9 maç sonra seriyi bozdu.  Ligin son 9 haftasından galibiyetlerle çıkan yeşil siyahlılar 90 artı 6. Dakikada kalesinde gördüğü frikik golüyle Bayrampaşa deplasmanından 1 puanla  ayrılmak zorunda kaldı Maçın 37. Dakikasında Bayrampaşaspor oyuncusu Polat Coşkun’a kafa attı ama maçın hakemi her ikisine de sarı kartını gösterirken Polat ikinci sarıdan kırmızı gördü. İlk yarının son dakikasında ise Serdar Ümit rakibini düşürünce haksız yere gördüğü ikinci sarıdan oyun harici oldu e her iki takım da ikinci yarıyı 10’ar kişi oynamak zorunda kaldı. Maçın 80. Dakikasında oyuna sonradan Coşkun’un yerine giren Mümin sağ tarafta topla buluştu. İleriye çıkan kalecinin üzerinden aşırttı ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Maçın böyle biteceği sanılırken maçın hakemi önce 3 oynanmamış dakika oynattığını bildirdi ama maçın 90+6. Dakikası oynanırken hakem bir frikik atışına hükmetti. Atışı oyuna sonradan giren Fahri Genç köşeye yolladı ve Bayrampaşaspor bu golle beraberliği yakaladı. Santra yapılmadan da maçın hakemi oyunu bitirdiğini ilan etti.Bu sonuçla Sakaryaspor’la haftayı galibiyetle kapatan Afjet Afyonspor arasında puan farkı iki puan daha açıldı.

HABER: Sırrı ŞANLI

 

“ BUNLAR FUTBOLUN İÇİNDE OLAN SONUÇLAR “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Bayrampaşaspor deplasmanından çıkan 1-1’lik sonucu değerlendirdi. Maçtan hemen sonra Medyabar ekibinden Utku Kaynar’a konuşan Özdemir, özellikle ilk yarı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek; “Son saniyede talihsiz bir gol yedik.Bunlar futbolun içinde olan sonuçlar. Artık hedefe nasıl ulaşırız ona bakacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!