BAYRAMPAŞA ÇETİN EMEÇ SEÇİLDİ

featured

BAYRAMPAŞA ÇETİN EMEÇ SEÇİLDİ

Sakaryaspor yönetimi  Eyüpspor maçını olimpiyat Stadında oynamamak için girişim başlattı. Sonucunu da aldı. Bunun için önce Eyüpspor Başkanı ile görüşüldü. Zira kupa eşleşmesi sonucu ev sahibi takım görünümündeki Eyüpspor’du ve bu rakibimiz de stat tribünlerinin çökme tehlikesi yaşamasından dolayı tıpkı bizim gibi maçlarını dış sahalarda oynuyordu. Sakaryaspor yönetimi, bu maçı Olimpiyat Stadı yerine Bayrampaşa stadında oynamak için Eyüpspor ile anlaşırken her iki kulüp bunu Federasyona bildirdi. Federasyon da bunu onayladı. Maç bugün saat 15.00’te başlayacak.

HEDEF TURU GEÇMEK

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur müsabakalarına Salı günü başlanırken, temsilcimiz Sakaryaspor bugün Eyüpspor ile Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında karşı karşıya gelecek. Hedef  turu geçmek.

DÜN YOLA ÇIKTILAR

Daha önceki lig maçlarında 2 maçta 2 beraberlik alan Yeşil Siyahlılar, son maçta Hacettepespor’u yenerken hem ilk galibiyetini almış oldu, hem de yenilmezliğini sürdürmüş. Aradaki puan farkını da önemsemeyen Teknik Heyet ve futbolcular, Pazar günkü Pendikspor maçı öncesinde Eyüpspor maçına kilitlendi. Bu maç her ne kadar rakip sahada oynanacak olsa da, Başkan İsmail Gürses ve yönetimi turu geçmek istiyor. İlk 11 ise  maç saatinde açıklanacak. Kupa maçında oynayamayacak olanlar  özel program dahilinde çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

 

KUPAYA FARKLI KADRO

Bu sezon Türkiye Kupası’nda da iddialı olan Sakaryaspor, Eyüpspor’u yenerek tur atlatmak istiyor. Teknik Direktör Osman Özdemir yoğun maç trafiği nedeniyle kupa maçı kadrosunda rotasyon yapacak. Lig’de kadroya giremeyen oyuncuların Türkiye Kupası’nda sahada olması bekleniyor. Alternatifli bir kadroya sahip olan Sakaryaspor’da forma savaşı kızışırken gözler Teknik Direktör Osman Özdemir’e çevrilmiş durumda.

18 KİŞİLİK KADRO BELİRLENDİ

Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü Tur maçında bugün deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek olan Sakaryaspor’da maç kadrosu belirlendi. Bugün deplasmanda oynanacak olan müsabaka için dün saat 13.00’daİstanbul’a hareket eden yeşil-siyahlıların 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı; Ferhat Kaya, Ercüment Kafkasyalı, Burak Bekaroğlu, Zafer Aydoğdu, Hakkı Can Aksu, Fikret Topaloğlu, Tufan Kelleci, Burak Taşdemir, Sezer Badur, Serdar Ümit Deniz, Beykan Şimşek, Talha Mayhoş, Ramazan Çevik, Cem Ekinci, Erçağ Evirgen, Ramazan Civelek, Mahir Sağlık, Coşkun Yılmaz. Kupa maçının kadrosunda sakat olan Canberk Özdemir, kırmızı cezalısı Ferhat Yazgan’ın yanı sıra Ramazan Sal, Yasir Subaşı, Fatih Özçelik, Murat Akın ve Batuhan Karadeniz yer almadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!