‘BAYRAMA KADAR TRANSFER AÇILACAK’

‘BAYRAMA KADAR TRANSFER AÇILACAK’

Başkanvekili Yaşar Zımba dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Zımba transferi açacaklarını belirterek, “Şehirde şuan sabırsızlıklar var. Transferi açabilecek miyiz diye herkes merak ediyor. Sezona transferi açarak başlayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

TRANSFERİ AÇACAĞIZ

Sakaryaspor’da Başkanvekili Yaşar Zımba dün düzenlediği basın toplantısı ile önemli açıklamalar yaptı. Başkan Zımba, herkesin merakla beklediği transfer konusunda net konuşarak şu ifadeleri kullandı: “Yönetimimiz bazı sözler verdi. Bu sözlerin gerçekleşmesi için şehirde şuan sabırsızlıklar var. Transferi açabilecek miyiz diye herkes merak ediyor. Sezona transferi açarak başlayacağız. Transferi açmayacaksak zaten göreve niye geldik. 4-5 tane iyi futbolcu alacağız. Tarihini soruyorsanız Kurban Bayram’ından önce transfer yasağı kalkmış olur. Yeni oyuncularımız Kızılcahamam kampına yetişir” dedi.

BMC’DEN PARA GELMESEDE

Sakaryaspor’da transferin açılmasının sadece BMC sponsorluğuna bağlı olmadığına değinen Başkan Yaşar Zımba, “Başkanın transferi açmak için farklı planları var. Kendi parası ve kendisine verilen sözler istinaden bazı vaatler de bulundu. Tabi biraz gecikme olunca kamuoyunda sabırsızlıklar olabilir. BMC’de bu şehrin bir marka değeri olacak. Ne kadar destek verir vermez bilemem ama vermese de bu transfer açılacak” şeklinde konuştu.

SAKARYALI OLACAK

Sakaryaspor için Sakaryalılar vurgusu yapan Zımba, “Sakarya’yı Sakaryalı sporcularımız iyi yerlere taşır diye düşünüyorum. Elbette bu Sakaryalıların arasına üst seviye oyuncularda katmak gerekiyor. Belki bu yıl istediğimiz oranda olmayacak ama gelecek yıllarda Sakaryaspor’u Sakaryalı yapacağız inşallah. Sporcuları altyapıda yetiştirip sağa sola vermek yerine Sakaryaspor’da değerlendireceğiz. Bunun için elbette sabır lazım” dedi.

BEN OLSAM AÇMAM

Başkan Yaşar Zımba, transfer konusunda ilgin bir yaklaşımda bulunarak, “Ben kulüp başkanı olsam transfer yasağını hiç kaldırmam. Bu mevcut abilerin olduğu kadroya bizim gençleri takviye yapar, yola öyle devam ederim. İnanıyorum ki yine de şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Bu benim kendi düşüncem tabi” şeklinde konuştu.

ASKF ZİHNİYETİ YÖNETMELİ

Yönetici Erdem Yıldırım’ın eleştirilerine cevap veren Zımba, ‘’Sakaryaspor ASKF mi? diyenleri zavallı olarak görüyorum. Bu şekilde olanlar sporun içinde olmaması lazım. ASKF’nin ne olduğunu bilmeyenler var. Amatör spor Sakaryaspor’un ham maddesi bunu bilemeyenler Sakaryaspor’un yönetiminde olamaz olmamalı. Sakaryaspor bütün şehrin birleştiği bir değerdir. Sakaryaspor idarecisiyseniz gelişi güzel konuşma hakkınız yok. Yönetimde çatlak sesler olabilir. Kimsenin üzülmeye, kırılmaya hakkı yok. Herkes Sakaryaspor’a yakışır davranmalı. Rahatsız olan varsa söyleyeyim; Sakaryaspor’u ASKF zihniyeti yönetecek düşüncemiz bu. Sakaryalılarla olur bu iş diyoruz. Yok; Sakaryalılarla olmaz diyen varsa bir sonraki seçimde buyursun gelsin” dedi.

PARALARI GERİ VERECEĞİZ

Sakaryaspor’un önümüzdeki yıllarda kendini idare edebilecek duruma geleceğinin altını çizen Başkan Zımba sözelerini şöyle tamamladı: “Bu takıma sahip çıkmamız lazım. Sakaryaspor’a maddi manevi herkes destek olsun. Evet Sakaryaspor hep istemiş, hep bir ekonomik sıkıntı içerisinde ama ben buradan sözünü veriyorum. Para isteme devirleri bitecek. Bu sezonda takıma sahip çıkalım, gücümüz nispetinde yardımcı olalım. Para verenlerin parasını da 2 sezon içerisinde geri vermeye başlayacak bir kulüp olacağız.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!