Bayburt Özel İdare-Sakaryaspor: 0-2

featured

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’de ilk yarının son maçında Bayburt İl Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi. Maçta ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda rakibi karşısında daha etkili bir futbol ortaya koyan Sakaryaspor, zorlu deplasmanda Berk İsmail Ünsal’ın golleriyle güldü.

Sakaryaspor aradığı golü 79’da Berk İsmail Ünsal ile buldu. Genç stoper Cihat Aktaş’ın pasında topla buluşan Berk güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0’dan sonra Bayburt karşısında oyunda üstünlüğü tamamen ele alan yeşil-siyahlılarda Berk İsmail Ünsal bir kez daha sahneye çıktı.  85’nci dakikada Okan Baydemir’in pasında Berk İsmail Ünsal kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

Yeşil-siyahlı ekibimiz kritik deplasmanda da 2-0 kazanarak ligde yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Sakaryaspor ligde ilk yarıyı 27 puanla 7’nci sırada tamamladı.

 

Bayburt Özel İdare-Sakaryaspor: 0-2

Stat: Bayburt Genç Osman

Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe

Bayburt Özel İdare: Alişan Şeker**, Alper Tursun* (Dk 46 Burak Göksel*) , Erol Yükseker*, Emre Şahin* (Dk 46 Furkan Tütüncü), Bilal Gülden**, Haydar Deniz**, Niyazi Çolak**, Yusuf Onur Arıkan**, Azad Filiz**, Mahmut Emir**, İsmet Kavuştu**

Teknik Direktör:Abdülkadir Arslan

Sakaryaspor:Oğuz Çalışkan***, Canberk Özdemir***, Ferit Erişçi***, Ümit Yasin Arslan**, Berkay Can Değirmencioğlu**(Dk 50 Cihat Aktaş***), Abdülaziz Solmaz***, Okan Baydemir***, Nuri Fatih Aydın***, Umut Sözen* (Dk 46 Özgür Kedikli***) , Denis Taşkesen***, Berk İsmail Ünsal****

Teknik Direktör: Şaban Yıldırım

Sarı Kartlar: Dk 35 Yusuf Onur Arıkan (Bayburtspor)

Goller: Dk 78 – 85 Berk İsmail Ünsal (Sakaryaspor)

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!