BAYAN FUTBOLDA DERBİ GÜNÜ

featured

BAYAN FUTBOLDA  DERBİ GÜNÜ

Türkiye Bayan Futbol 3. Liginde ki temsilcimiz Sakarya Bayan Futbol takımı Pazar günü Erenler sentetik sahada saat 12.00’da  lider Kocaeli Harb-İşspor’u evinde konuk edecek.Puan puana ilk iki sırayı paylaşan iki takımın ilk yarıda oynadıkları karşılaşma 1-1 sona ermişti. Statüye göre gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Play-off müsabakalarına katılacaklar. Sekiz gruptan ilk iki sırayı alan toplam 16 Takım play-off maçları yapacaklar.

GALİBİYET İSTİYORUZ

Ligde geçen haftayı maç yapmadan geçiren ve Cuma günü erteleme maçında Düzce Gençlik Hizmetlerispor takımı ile karşılaşan Yeşil-Siyahlılar Pazar bugün zirve yolunda çok kritik bir maça çıkacak. Lideri ağırlayacak olan kızlar bu maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken derbi maça galibiyet parolası ile hazırlandı. Antrenör Vefa Çelebi maçın zor geçeceğine vurgu yaparak, “Rakibimiz ligin en iyi takımlarından biri. Zor bir maç olacak. evimizde oynamanın avantajını kullanarak kazanmak ve zirveden kopmamak istiyoruz. Maça iyi bir hazırlık yaptık. Oyuncularıma güveniyorum. Bugün kazanmak için sahada olacağız” dedi.

bayan ens (5)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!