Baskette son şampiyon Gelişim

featured

Baskette son şampiyon Gelişim

Basketbolde 2021 -2022 sezonu en nihayet  sona erdi ve Basketbol tatile çıktı. Dışarıya açılımı olmayan il içinde oynanan U 12 Kızlar liginden sonra U 11 Erkekler ligi Bayram öncesi Perşembe akşamı sona erdi . Beş takımın katılımı ile yapılan U 11 Erkekler ligi finalinde Antsporu yenen Gelişimspor kupayı müzesine taşıdı. Sakarya Basket, Asaş ve Tıbbiyeliler organizasyona katkı veren takımlar oldular. HABER NAZIM AKTÜRK

KUPA TÖRENİ NOTLARI

Gelişimsporun Antsporu yenerek şampiyon olduğu organizasyonun sonunda kupa merasiminin sunumunu Basketbol İl TemsilçisiMehmet memiş Güzeldal yaptı. Hem Kupa veren hem sunum yapan Mehmet memiş Güzeldal bu organizasyonla sezonu tamamladıklarına vurgu yaparken bu sene tüm yaş kotogirelerdeki organizasyonlara adı verilen rahmetli Halis Yımazada  bir kezdaha Allahtan rahmet diledi.  Musabaklar bitiminde  Semra Kalk Antspora kupa verirken maçın hakemlerinden Alpay Karamanda kupa veren isimlere katıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!