Basketbolde U 14 lerde Playof zamanı

featured

Basketbolde  U 14 lerde Playof zamanı

Kardeş Kardeş oynadılar

Basketbolde Halis Yılmaz U 14 ler liginde Çarşamba akşamı pota altına Playoff heyecanı indi. Gelişim (B) Gelişim (A) ,Antspor ve Asaş sporun çift devre lig usulü oynayacağı playofta  sahneye ilk olarak Gelişim ( A) Gelişim ( B) takımları geldiler.

GELİŞİM ( A) KAZANDI 79 –26

Hüseyin Sarı ve Alpay Karamanın yönettiği pota altı mücadelesinde  aynı evin iki takımı  olan Gelişim ( A) ve Gelişim  ( B) mücadelesinde  A takım B takıma  fark attı. Şampiyonlukta iddalı Gelişim A  salondan 79-26 galip ayrıldı. NAZIM AKTÜRK

 

Asaş Antsporu 68-44 le geçti

U 14ler playofta  ilk bölümleri hakemlerin yanlış kararları ile gerginleşen mücadelede  Asaş ,Antsporu  son iki periyota taşıdığı üstünlüğü ile yenömeyi başardı. Batuhan Mertgülile Talip Kocaözün yönettiği mücadelenin ilk on dakikası 17-17 berabere geçildi. Başa baş giden oyunun ilk 20 dakikasında Asaş  soyunma odasına 34-28 önde gitti. Denk gecen pota altı mücadelesinde  son iki periyotta Asaş arayı aç.tı ve Antspor önünde sonuca 68-44 lük skorla üstünlük sağladı. U 14Playoff karşılaşmalarına bu akşamda iki karşılaşma ile devam edilecek.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!