BASKETBOLDA KOMBİNELER SATIŞA ÇIKIYOR

featured

BASKETBOLDA KOMBİNELER SATIŞA ÇIKIYOR

Büyükşehir Belediyespor kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Şenkardeş, yeni sezon kombinelerinin bayramdan sonra makul fiyatlarla satışa çıkacağının müjdesini verdi.

Şenkardeş. “Bu sene maçlarımızı oynayacağımız Sakarya Spor salonu içerisinde yenileme çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılmıştır. Onarımı devam eden Sakarya Spor salonunda tribünlerimizin nasıl bir hal alacağı tam olarak belirlenmediği için kombine bilet satışlarına başlanamamıştır. Büyük bir olasılıkla Kurban Bayramı sonrasında şekillenecek olan tribünlerin ardından kombine bilet satışlarına başlanacaktır. Taraftarlarımızın bu konuda göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri memnun etmekle birlikte, bizlerde kombine bilet fiyatları konusunda detaylı bir çalışma yapmaktayız.Tüm taraftarlarımızın memnun olacağı bir fiyatlama ile kombine biletlerini satışa çıkaracağız” ifadesini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!