Basketbolda da şampiyonluk gelecek

featured

 

Astra Group Büyükşehir Basket, final grubu 2. maçında Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacak. Şube Başkanı Akif Köse, Şimdi sıra bizde. İnşallah bizde Sakaryamıza bir şampiyonluk daha yaşatacağız” derken; Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Geçmişinde nice başarılar kazanan Sakarya, yeniden yükselişe geçti. Basketbol takımımız da aynı başarıyı parkede gösterecek, bu şehre ikinci kupayı getirecektir”  dedi.

 

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Playoff final grubu 2. maçında Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacak. 16 Mayıs Salı günü İstanbul Acıbadem Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Final grubu ilk maçında Bursaspor Durmazlar’ı farklı mağlup eden Büyükşehir’de tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

 

Bir şampiyonluk daha gelecek

Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, zorlu maç öncesinde tüm teknik ekip ve sporculara başarılar diledi. Köse, “Şehrimiz spor başlığında çok önemli bir dönemden geçiyor. İlk olarak Sakaryaspor’un şampiyonluğu ile büyük bir mutluluk yaşadık. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şimdi sıra bizde. İnşallah bizde spor şehri Sakaryamıza bir şampiyonluk daha yaşatacağız. İnanıyoruz, ikinci şampiyonluk kupasını şehrimize getireceğiz” dedi.

 

Şampiyonluğa 5 maçımız kaldı

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar ise; Sakarya’nın sportif başarıda yeniden mazisine döneceğini söyledi. Bayraktar, “Geçmişinde nice başarılar kazanan Sakarya, yeniden yükselişe geçti. Sakaryaspor, şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. Takımımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Basketbol takımımız da aynı başarıyı parkede gösterecek, bu şehre ikinci kupayı getirecektir. Basketbol Süper Ligi’ne giden yolda 5 maçımız kaldı. Bu maçları kazanarak, ligi şampiyon tamamlamak istiyoruz. Acıbadem Üniversitesi karşısında da takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!