Basketbolcu Arda Aksoylu “16 dedi”

featured

Basketbolcu Arda Aksoylu “16 dedi”

Hoş geldin 16

Sakarya Yıldızlar Basketbol Takımı Oyuncusu Arda Aksoylu; 16 yaş gününü ailesi ile birlikte kutladı. Arda Pastanın mumlarını üfledi ve sonrasında keserek “Hoş geldin 16” dedi.

Aile arasında kutlandı.

Ailece kutladılar

Arda Aksoylu’nun yaş günü Koronavirüs tedbirleri uyarınca evde kutlandı. Arda pasta mumlarını üflerken; Baba Aziz Aksoylu, Anne Dilek Aksoylu, ağabey Turizm Rehberi Berke Aksoylu ile Dedesi Suat Beyenal; “İyi ki doğdun Arda, 16 yaşın hayırlı olsun” temposu ile tezahürat yaptı.

Basketbolu özledi

Sakarya Yıldızlar Basketbol takımında Antrenör Kerim Durmaz’dan eğitim alan ve alt yapının Önemli oyuncusu olan Arda Aksoylu; 16 yaşının verdiği heyecanla Koronavirüs nedeni ile 2 yıldır Basketbol maçlarının yapılamadığını ve Basketbolu çok özlediğini söyledi.

 

Pasta afiyetle yenildi

Pandemi tedbirleri nedeni ile arkadaşlarını yaş gününe davet edemediğini vurgulayan Arda; 16 yaşına basmanın keyfini ailesi ile pastayı afiyetle yiyerek çıkardı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!