Basketbol Süper Ligi’nde perde kapanıyor

Basketbol Süper Ligi’nde perde kapanıyor

Büyükşehir Basket, Tahincioğlu BSL’nin normal sezonunun son karşılaşması olan 30. haftada Eskişehir Basket’in konuğu olacak. 13 Mayıs Pazar günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele saat 19.30’da başlayacak ve BeinSports3’ten canlı olarak yayınlanacak.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin normal sezonunun son karşılaşması olan 30. haftada Eskişehir Basket’in konuğu olacak. 13 Mayıs Pazar günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele saat 19.30’da başlayacak ve BeinSports3’ten canlı olarak yayınlanacak. Normal sezonun son maçına Eskişehir deplasmanında çıkacaklarını belirten Büyükşehir Basketbol Asbaşkanı Erdal Şenkardeş, ligi galibiyetle noktalamak istediklerini söyledi.

 

Son hafta karşılaşması

Şenkardeş, “Basketbol Süper Ligi’nde ilk sezonumuzda güzel işlere imza attık. Galatasaray karşısında aldığımız galibiyetle playofflara katılmaya hak kazanmıştık. Şimdi ligin son maçında Eskişehir’e konuk olacağız. 30 haftalık lig maratonunu galibiyetle noktalayarak playofflara en iyi şekilde katılmak istiyoruz. Mücadele öncesinde teknik ekibimize ve takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!