BASKETBOL SÜPER LİGİ 7 EKİM’DE BAŞLAYACAK

featured

BASKETBOL SÜPER LİGİ 7 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Astra Group Büyükşehir Belediyespor’un ilk kez mücadele edeceği Spor Toto Basketbol Süper Ligi 7 Ekim Cumartesi günü start alacak. Bu sezon ayrıca deplasmanlı gençler ligi heyecanı da yaşanacak.

7 EKİM’DE START ALACAK

İstanbul’da gerçekleştirilen Lig Kurulu toplantısı sonunda Astra Group Büyükşehir Belediyespor’un da ilk kez mücadele edeceği Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 7 Ekim Cumartesi günü başlaması kararlaştırıldı. Genel Sekreter Cavit Akova’nın yer aldığı toplantıda ayrıca Süper Lig’de mücadele eden takımların altyapılarının yer alacağı Deplasmanlı Gençler Liginin kurulması ve bu liginde 30 Eylül tarihinde başlaması kararlaştırıldı. Transfer sezonunda da 1 Temmuz-29 Eylül arasında olacağı yabancı transferinin ise 27’nci hafta karşılaşmaları öncesi sona ereceği belirtildi.

SES GETİRECEĞİZ

Süper Lig’de yeni sezonun 7 Ekim’de start alacağının kesinleşmesi sonrası Astra Group Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon programını netleştirmeye başladı. Buna göre Ağustos ayının ikinci haftasında çalışmalara start verecek dev adamlar, 45 günlük süre boyunca çalışmalarını sürdürecek. Tarihinde ilk kez yer alacağı Süper Lig’de başarılı olacaklarına inandığını belirten Genel Sekreter Cavit Akova, “Bu sezon çok farklı heyecanlar yaşayacağız. Basketbolun en önemli takımlarını ilimizde misafir edeceğiz. Bizde oluşturacağımız kadroyla bu ligde ses getirmeyi istiyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!