Başkanlardan Sakaryaspor’a Destek Yemeği

featured
SAKARYASPOR’A DESTEK VERİLMESİ ADINA SAKARYASPOR YÖNETİM KURULU TARAFINDAN YEMEK DÜZENLENDİ. (ORKUN KAYA/SAKARYA-İHA)
Sakaryaspor yönetimi pazar günü deplasmanda oynanacak olan kritik Kastamonu 1966 maçı öncesinde hem destek için hemde futbolculara moral olması açısından bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi.
Organizasyona Sakarya Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve tüm ilçelerin belediye başkanları davet edildi. Fakat Sakaryaspor yönetimi istediği, aradığı desteği bulamadı. Bir Büyükşehir, 16 ilçe başkanı olan Sakarya’da sadece 7
ilçe belediye başkanı ve 2 ilçe belediye başkan yardımcısı katıldı.
Yemek organizasyonuna Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan yardımcısı Fatih Çelikel, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Kocaali Belediye Başkan yardımcısı Cemal Angın, Serdivan Belediye Başkan yardımcısı Selvet Karaoğlu katılım gösterirken Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve diğer ilçelerin başkanları katılım göstermedi.
BU LİGDEN ÇIKALIM HEM SAKARYASPOR HEM ŞEHRİMİZ RAHATLASIN
Yemek organizasyonu ile ilgili katılımlarından dolayı Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, katılan belediye başkanları ve basına teşekkür edererek konuşmasına başlayan Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi şunları söyledi. “Biliyorsunuz bu hafta sonu Kastamonu ile zor bir maçımız var. İki tarafında yenmesi halinde şampiyon olabileceği bir maç. Bizde Allah izin verirse bu maçı Kastamonu’nda gidip yenip, gelip Sakarya’ya artık son kalan iki maçımızla şampiyonluğu getirmeyi düşünüyoruz. İnşallah direkt çıkma hedefimiz var. Düşüncelerimiz bunlar ve bu yüzdende böyle bir yemek organizasyonu yaptık. Yemek organizasyonunu biliyorsunuz az çok tahmin etmişsinizdir Sakaryaspor’a destek olmanızı istiyoruz hepinizden. Biliyorsunuz Sakaryaspor hepimizin, bu şehrin markası, bu şehrin takımı bu liglerden artık kurtulmasını istiyoruz. Yani şampiyon olsun, bu liglerden çıksın hem Sakaryaspor rahatlasın, hem şehrimiz rahatlasın istiyoruz artık.” 
BÜYÜK MÜCADELE İLE GELİNEN NOKTA İYİ BİR NOKTA
Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi’den sonra konuşma gerçekleştiren Vali Ahmet Hamdi Nayir,  ise “Sakaryaspor başkanımız belediye başkanlarımızla bir tanışma yemeği düzenleyelim biraraya gelelim demişti bizde kabul ettik.’ diyerek şunları söyledi.
 ”Sporun böyle bir özelliği var. Bizleri biraraya getiren en önemli unsurlardan bir tanesi spordur. Bizler merkezi yönetim olarak, sizlerde yerel yönetim olarak sporu geliştirmeye daha yaygın hale getirmeye çalışıyoruz. Şuna inanıyoruz sporun yaygın hale gelmesi içinde ilin adını taşıyan takımların başarılı olması lazım. Onbinleri, yüzbinleri stada toplayacak hüner burada, sır burada. Eğer başarılı bir takıma sahipse o ilin gençleri stadyumu daha çok dolduruyor. Sporada daha hevesli oluyor. Onun için görev yaptığımız yerlerde ilin adını taşıyan takımları daha ayrıcalıklı tutmaya çalışıyoruz. Bizleri burada biraraya getirdiği gibi belki ilin bütün dinamiklerinide biraraya getirecek en önemli hususlardan bir tanesi illerimizin ilçelerimizin adlarını taşıyan spor takımlarıdır. Dolayısıyla böyle bir süreçte yeni seçilen belediye başkanlarıyla bir tanışma toplantımızda bizi biraraya getiren Sakaryaspor’da bu özelliğini göstermiş oldu. Büyük mücadele ile gelinen nokta iyi bir nokta. Play-Off’a kalmadan direkt bir üst lige çıkabilecek duruma kadar geldiler. İnşallah  önümüzde ki üç maçtada istedikleri sonucu alıp devam edebilecekleri bir durum ortaya çıkar. Herkes elinden gelebildiği kadar bu takıma sahip çıkarsa ilimize, ilimizin adına sahip çıkmış oluruz diye düşünüyorum. Davetimize hicabet edip gelenlerede başkan adına teşekkür etmiş olayım tekrar. Yeni seçilen başkanlarımızada bütün görevlerinde oldukları gibi sporda da yine gayretleriyle başarılı bir çizgi çizeceklerine inanıyorum. Hepsine hayırlı olsun diliyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”
BU KULÜP, BU TARAFTAR, BU ŞEHİR BU LİGİ HAKETMİYOR

Son olarak Sakaryasporlu tüm futbolcular adına bir konuşma yapan Sakaryaspor kaptanı Ferhat Yazgan, ise “Bu kritik haftalarda bize destek olduğunuz için takım adına teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. Çünkü bizim taraftarlar, bu şehir, bu kulüp, bu ligleri haketmiyor. Dediğim gibi inşallah Allah’ın izniyle bu sene şampiyon bu liglerden çıkarız artık.” dedi.

c

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!