BAŞKAN ZIMBA’DAN AKBURAKSPOR’A ZİYARET

featured

BAŞKAN ZIMBA’DAN AKBURAKSPOR’A ZİYARET

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya’da faaliyet gösteren amatör Spor kulüplerini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Zımba son olarak Arifiye’de faaliyet gösteren Akburakspor Kulübü’nü ziyaret ederek sporcuların çalışmalarını yakından izleme fırsatını buldu.

BAŞKAN ZIMBA BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Boks, Kick Boks ve Muay Thai dallarında başarılı olarak Milli takımlara sporcu veren Akburakspor’un kurucusu ve antrenörü Ferhat Akburak’ı da başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Zımba sporcuları ziyaretinde yaptığı  konuşmada “ Askf’ye üye olsun, olmasın sporu yaşatan her kulüp bizim kulübümüzdür. Gelen başarılar Sakarya’nın gururudur. Bu nedenledir ki boks dalında sayısız dereceler alan Akburakspor Kulübü’nü başkanları ve antrenörleri Ferhat Akburak nezdinde tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bizler, her zaman kulüplerimizin hiç birini birbirinden ayırmadan yanlarında olmaya devam edeceğiz.

“ Dedi. Akburakspor Kulübü Antrenörü Ferhat Akburak ile sporcular da Başkan Zımba’nın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek Başkan Zımba’ya  teşekkür ettiler. Antrenman yapan Akburakspor sporcuları ile antrenörleri Ferhat Akburak ve Başkan Zımba daha sonra hep birlikte ziyaretin anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!