Başkan Sunman’a Akova Barışspor Yönetiminden Jest

featured

Başkan Sunman’a Akova Barışspor Yönetiminden Jest

Akova Barışspor Yönetimi başlatmış olduğu ziyaret turlarına devam ediyor. Yönetim bu kez takımlarına verdiği desteklerden ötürü Hendek Sunmanlar Derneği Başkanı Fatih Sunman’ı ziyaret ederek hediye takdiminde bulundular.

Hendek Sunmanlar Derneğinin çiçeği burnunda başkanı Fatih Sunman’ı, Akova Barışspor Yönetimi ziyarette bulundu.

Akova Barışspor Kulübü Başkanı Cavit Yılmaz, Yönetici Metin Gevher, Teknik Direktör Ali Kemal Yener, Futbol Antrenörü Şener Gürsel ve yönetim kurulu üyeleri, her zaman kendilerine destekte bulunan, sporu seven bir insanı ziyaret etmek bizim için gururdur diyerek, yaptıkları ziyarette Başkan Sunman’a kendisinin adının yazdığı Akova Barışspor forması ve kaşkol hediye ettiler.

Kendisine yapılan ziyaretten çok mutlu olduğunu belirten Hendek Sunmanlar Derneği Başkanı Fatih Sunman, her zaman elimizden ne geliyorsa Akova Barışspor için ve diğer spor kulüplerimiz için yapacacağız. Ben ve derneğimizin yönetiminde bulunan arkadaşlarım sporun ve sporcunun her zaman yanındadır ifadelerinde bulundu.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!