BAŞKAN NALBANT’TAN RAHİM BERK’E DAVET

BAŞKAN NALBANT’TAN  RAHİM BERK’E DAVET

Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant geçtiğimiz gece sosyal medyada paylaşılan video ile herkese örnek olan Rahim Berk adlı minik taraftarı Kocaelispor maçını izlemek üzere protokole davet etti.

 

BAŞKAN İZLEDİ

10 yaşındaki Sakaryaspor taraftarı Rahim Berk Coşkun, babasının çektiği videoda bayram harçlığı olan 260 TL’yi Sakaryaspor’a bağışlayacağını söyleyip,  Sakaryaspor’un transfer sorunu için kendisinin elinden gelenin bu olduğunu belirtip, iş adamlarının da Sakaryaspor’a destek olması gerektiğinin altını çizmişti. Sosyal medya üzerinde rekor paylaşım alan videoyu izleyen Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant, Rahim Berk adlı minik taraftarı Kocaelispor maçını izlemek üzere protokole davet etti.

 

BÜYÜK CAMİA

Nalbant, “Kardeşimizin videosuna sosyal medya üzerinde denk geldim. Açıkçası çok duygulandım ve onurlandım. Sakaryaspor çok büyük bir camia. Rahim Berk kardeşimizin bu yaştaki Sakaryaspor sevgisi muazzam. Taraftarımız bizim her platformda, her zaman itici gücümüz. İnşallah Rahim Berk gibi binlerce karşılıksız seven taraftarlarımızla bütünleşme sağlayıp başarıyı yakalayacağız” dedi.

 

DAVET ETTİ

Nalbant, “Ben de minik kardeşimize bir jest yapmak istiyorum. Ailesine gün içerisinde ulaşacağız. Kocaelispor maçını buyursun protokolde hep beraber izleyelim. Buradan kendisine de söz veriyorum, nasip olurda sene sonunda şampiyon olursak, Rahim Berk kardeşimi kupa töreninde omuzlarıma alacağım. Belki de onun bu çağrısı videosu Sakarya’da kenetlenmenin ve başarını kıvılcımı olacak” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!