Başkan Keser den müjde! İlçe yeni bir spor tesisine kavuşuyor..

Başkan Keser den müjde! İlçe yeni bir spor tesisine kavuşuyor..

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser Atatürk Stadının yan tarafında 10 dönümlük alan futbol sahası, yürüyüş ve koşu pisti, bayanlar için fitness sahası yapılacağını açıkladı..

Pamukova Belediyesi tarafından hafriyat çalışmaları yapılan Pamukova Atatürk Stadının yan tarafında bulunan yaklaşık 10 dönümlük alana yine Belediye Başkanı Cevat Keser’in girişimleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun oluru ile spor tesisi yapılmasına karar verildi.
Her yaş grubundan insanın ve özellikle gençlerin spora yönlendirilmesi hususuna dikkat çeken Başkan Keser,  bu amaçla geçtiğimiz aylarda Pamukova Atatürk Stadı yanında atıl vaziyette bulunan 10 dönümlük alan ile alakalı herkesin istifade edebileceği bir sportif tesisin oluşturulması için çalışma başlatıldığını söyledi..

Başkan Keser söz konusu projeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ilettiğini ve destek istediğini ifade etti.

Keser, geçtiğimiz gün yapılan görüşmeler neticesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu spor tesisine Büyükşehir Belediyesince destek verileceğini ve en kısa süre içerisinde de halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Başkan Cevat Keser, “ Pamukova Belediyesi tarafından hafriyat ve düzenleme çalışmalarının yapıldığı alana yakın bir zamanda futbol sahası, yürüyüş ve koşu pisti, bayanlar için fitness sahası, amatör spor kulüplerinin istifade edebileceği antrenman alanları oluşturulacak. Işıklandırma ve güvenlik duvarlarının yapılacağı alan özellikle genç neslin istifade edeceği çok yönlü bir spor tesisi olacak. İlçemize, halkımıza, gençlerimize ve spor camiamıza şimdiden hayırlı olsun “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!