Başkan Kaya; Yeni spor kompleksinin takipçisi olacağız.‏

featured

Başkan Kaya’ya ASKF Başkanı Zımba’dan Teşekkür

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; İlçemize yapılacak olan yeni spor kompleksinin takipçisi olacağız, dedi.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Yaşar Zımba amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teşekkür plaketi sundu.

SASKF Başkanı Yaşar Zımba beraberinde ASKF Genel Sekreteri Neşet Çakır ve Alifuatpaşaspor Kulüp Başkanı Abdullah Yakar ile birlikte Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret etti.

ASKF Başkanı Zımba; Geyve Belediye Başkanımıza amatör spor kulüpleri ve sporcularımıza verdiği destekler ile Geyve ilçemize yapılacak spor kompleksinin yer tesliminde vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Belediye Başkanı Murat Kaya; Geyve şehir stadının daha işlevsel hale getirilmesi için yerinin değiştirilmesi konusunda ellerinden gelen tüm desteği ASKF yönetimine verdiklerini, bundan sonrada yeni tesis yapımı ve amatör spor camiasının her zaman destekçisi olacağız dedi.

Ziyaret sonunda ASKF Başkanı Yaşar Zımba, amatör spor’a yaptığı desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Murat Kaya’ya plaket sundu.
askf-baskani-yasar-zimba-geyve-belediye-baskani-murat-kaya-ziyareti-

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!