BAŞKAN GÜRSES’TEN SEFERBERLİK İLANI

featured

BAŞKAN GÜRSES’TEN SEFERBERLİK İLANI

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses Kulüp binasında basınla bir araya geldi. Son günlerde ortalıkta dolaşan protesto demeçleri üzerine acilen bir toplantı yapmayı düşündüğünü ve bunun için basınla bir araya gelmek istediğini söyleyen Gürses hem kombineler, hem de bilet fiyatlarının bugüne gelişi ile ilgili net bilgiler verdi. Bu bilgileri verirken de Gürses bu söylentileri çıkartan ve bugüne kadar çeşitli defalar Sakaryaspor kulübü aleyhine çalışmalar yapan bir kesimin olduğunu, bunu bildiklerini söylerken, bizi eleştiren arkadaşlar Eymen Bebeğe yaptığımız hasılat yardımını dahi Bimer’e şikayet etmişler. Bu kişileri biliyoruz. Hatta üzerlerinde korsan firmalardan aldıkları kıyafetlerle kendilerini sosyal medyada kendi reklamlarını yaparlarken, söylemlerinde “ şeref tribününe gelip oturanlar için de yaptıkları eleştiriler için “ bizim şeref tribününde oturanlar malum kişiler, Zeki Başkan, efsane Başkan Tuncer Tepe ve diğerleri için kimse şerefsizler diyemez. Bunlarla hesaplaşacağız “ ifadelerini kullandı.

“ BİZE TARAFTAR LAZIM “

Başkan Gürses konuşmasında da Pazartesi günü için toplu seferberlik ilan ederek “ bize taraftar lazım, bunun için gerekli yerlere müracaat ederek gerek okullarda ve gerekse toplu iş yerlerinde çalışanlar için Pazartesi günü saat 14.00’dan itibaren idari izinli sayılabilmeleri için gerekli izinin verilmesine çalışacaklarını söyledi.  Başkan Gürses toplantıda yaptığı konuşmada “  Pazartesi günü ayrıca bugüne kadar olduğu gibi kadınlar ve öğrenciler belgelerini göstererek kale arkası açıkta maçı ücretsiz seyredebilecekler “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!