BAŞKAN GÜRSES VERDİ VERİŞTİRDİ !

featured

BAŞKAN GÜRSES VERDİ VERİŞTİRDİ !

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, bugün Rüstemler Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Gürses, ‘Mobil54’ uygulamasını hayata geçirdiklerini belirtip camiaya müjde verirken, aynı zamanda takıma kayıtsız kalan Milletvekilleri, SATSO ve iş adamlarına da tepki gösterdi.

MOBİL54 UYGULAMASI HAYATA GEÇTİ

Başkan Gürses toplantının başında taraftara Mobil54 müjdesi verirken, “Tüm Sakaryalılardan telefonlarına bu uygulamayı indirmelerini istiyorum. Uygulama ücretsiz. Hedefimiz 54 bin indirmeye ulaşıp BJK, FB ve GS’den sonra uygulaması en çok indirilen takım olmak” dedi.

Kimse kulübe sahip çıkmıyor  Uygulama müjdesinin ardından takıma destek olmayan isimlere de veryansın eden Gürses, “Zeki Toçoğlu ve Fevzi Kılıç’a teşekkür ediyorum. Geriye kalan herkes yalan. SATSO herhalde Samsun’un ticaret odası. Ben SATSO üyelerine seslenmek istiyorum. Lütfen başkanınızı bulunduğu şehrin takımına, sorunlarına, markalarına destek olan bir başkan seçin. SATSO’dan delikli 1 lira gelmiyor. Bu şehir bu noktaya geliyorsa Milletvekillerinin gerekli hassasiyeti göstermemesinden dolayı geliyor” diye konuştu.

YENİ SAKARYA STADI İNŞALLAH SEZONA YETİŞİR!

Yapımı süren statla ilgili de tepki gösteren Gürses, “İlk başlayan stat Sakarya Stadı ama hala bitmedi. Yapılan en kötü stat da burada. Biz yeni statta milletvekillerini ağırladık ama değişen olmadı. İnşallah bu stat yeni sezona kadar biter” dedi.Daha sonra sonu cevap şeklinde geçen toplantının sonuna doğru Başkan Gürses “ İnşallah bu ligden çıkarız. Çıktık mı da kimselere ihtiyacımız olmayacak. Bizlere taraftarlar yeter. Onlarla her şeyimizi paylaşıyoruz. Son kez söylüyorum ki Başkan zeki Toçoğlu ve İl Başkanı Fevzi Kılıç’tan başkası hep yalan. Bunu herkes böyle bilsin “ Diye konuştu.

HABER: sırrı ŞANLI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!