BAŞKAN GÜRSES TARAFTARA SESLENDİ

featured

BAŞKAN GÜRSES TARAFTARA SESLENDİ

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses Pazar günü Yeni Stadta oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçı öncesinde Sakaryaspor Resmi İnternet Sitesinden bir mesaj yayınlayarak taraftarlara seslendi. Başkan Gürses’in mesajı aynen şöyle :

Değerli Sakaryaspor taraftarı,

Uzun bekleyişimiz nihayet sona erdi ve yıllardır sabırsızlıkla beklediğimiz gün geldi çattı! Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’na, 08.10.2017 Pazar günü saat 19:00’da kavuşuyoruz! Gelecekte Kulüp tarihimizin “kırılma anı” olarak hatırlanacak bu günden sonra, camia olarak hak ettiğimiz başarılara ulaşma azmimiz daha da artacak, kulübümüzün finansal altyapısı kuvvetlenecek ve en önemlisi kazanacağımız yeni dinamizm ile birlikte, yelkenlerimizi rüzgar ile dolduracak, Süper Lig’e yol alacağız. Bu önemli ilk karşılaşma ve kavuşacağımız yeni stadımız hakkında camiamıza ve değerli taraftarımıza bazı görüşlerimi bildirmek istiyorum. Tüm Türkiye’ye sosyal sorumluluk bilinçleri ve karşılıksız arma sevdaları ile örnek olmuş taraftar grubumuz Tatangalar ve tüm Sakaryaspor sevdalılarından, en yüksek kalite standartlarına göre inşa edilen yeni yuvamızın bakımı, temiz tutulması, daima korunması konusunda ekstra hassasiyet rica ediyorum. Stadımıza her türlü yanıcı, patlayıcı madde (meşale, maytap vs.) sokulmasına ve stad içinde kullanılmasına izin vermemenizi rica ediyorum. Toplu olarak hakaret ve çirkin tezahürat yapılması, sahaya yabancı madde atılması halinde kulübümüzün ağır para cezası, saha kapatma cezası ve puan indirme cezası alacağını bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

 

Bildiğiniz üzere 3 iç saha maçımızı da başka şehirlerde oynamamız sebebiyle yaklaşık 1 milyon 500 bin TL civarında hasılat kaybımız ve 300 bin TL civarında da giderimiz olmuştur. Ekonomik anlamda sıkıntı yaşamaktayız. Onun için stadımıza biletsiz olarak seyirci girmesine engel olmak hepimizin üzerine bir vazifedir. Ayrıca lisanslı ürünlerimizi tercih etmenizi de istiyorum. Bu sene de gene biz bize kaldık, maalesef verilen sözler tutulmamakta ve takımımıza şehrimiz işadamları ve sanayicileri tarafından sahip çıkılmamaktadır. Ama olsun, her zaman dediğim gibi biz bize yeteriz. Elbet bu zor günler de geride kalacaktır. Süper Lige yükseldiğimizde; şehrimizdeki İstanbul sevdalılarına o zaman gereken cevabı hep birlikte vereceğiz.

 

Yıllar boyu nice zaferlerimize ev sahipliği yapacak yuvamızda göstereceğiniz sportmenlik değerlerine uygun davranışlar ve sadece arma aşkına yazılmış değerli bestelerinizle, sadece takımımıza vereceğiniz eşsiz güç sayesinde, tüm Türkiye’ye Sakaryaspor’un büyüklüğünü, centilmenliğini, idealistliğini bir kez daha kanıtlayacağımıza olan inancım tamdır.

Tüm Sakaryaspor sevdalılarını, Pazar günü saat 19:00’da, tarihe tanıklık etmek, umutlarımızın yeniden yeşeren ilk filizlerini birlikte görmek, süper lige uzanan ilk adımı elele atmak için Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’na bekliyorum! Maç saatinde yeni stadımızda tek bir boş koltuk dahi görmeyeceğime eminim! Tüm yönetim kurulum adına sizleri sevgi ve saygı ile selamlar, güzel bir gün dilerim. Her şey Sakaryaspor için! Sakaryaspor Kulübü Başkan

Av.İsmail Gürses

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!