BAŞKAN GÜRSES SÖZÜNÜ TUTTU

featured

BAŞKAN GÜRSES SÖZÜNÜ TUTTU

Geçtiğimiz günlerde Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret eden Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses kulüplerle yapılan toplantıda, spor kulüplerinin sorunlarını dinlemiş ve yanında Sportif Direktör Özcan Kızıltan ile birlikte sorulan doluları cevaplamaya çalışmıştı. Başkan Gürses bu toplantıda ayrıca spor kulüplerine şampiyonluğa oynayan Sakaryaspor’u izleyebilmeleri için tüm spor kulüplerine kombine bilet sözü de vermişti.

KULÜPLER BİLETLERİNİ ALDI

Sakaryaspor kulüp Başkanı İsmail Gürses geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda verilen bilet sözünü tuttu ve Sakarya Amatör Spor kulüplerine gelerek orada toplanan tüm spor kulüpleri temsilcilerine bir konuşma yaparak kombine biletleri teslim etti. Başkan Gürses’in yanında yine eskiden olduğu gibi Sportif Direktör Özcan Kızıltan ile bu defa Teknik Direktör Tuncay Şanlı da hazır bulundular. Sakarya Amatör Spor kulüplerine teslim edilen biletler hazırlanan listeye göre her kulübe 3’er adet olmak üzere alan kulüplerin dışında hazır bulunmayanların da alabilmeleri için Federasyonu görevlilerine teslim edildi. Başkan Gürses’in bu jestinden dolayı,  Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba kısa bir konuşma yaparak Başkan ve yanındakilere teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!