BAŞKAN GÜRSES SASKF’Yİ ZİYARET ETTİ.

featured

BAŞKAN GÜRSES SASKF’Yİ ZİYARET ETTİ.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ile Sportif Direktör Özcan Kızıltan Sakarya Amatör Spor Kulüplerini ziyaret ederek kulüplerin Başkanları ve temsilcileri ile yaşadıkları sorunları ve isteklerini dinlediler.

SASKF Genel Başkanı Yaşar Zımba konukları karşıladı ve yaptığı bir kısa konuşma ile gündemi belirlemeye çalıştı. Daha sonra Yaşar Zımba, Başkan İsmail Gürses’e ziyaretlerinden dolayı bir çiçek takdim etti. Kulüp temsilcileri sorunlarını dile getirirlerken ana konu ise genellikle alt yapı oldu. Futbolcu alışverişlerinde Sakaryaspor ile sorunlar yaşandığını dile getiren temsilciler ziyaretlerinden dolayı da Sakaryaspor kulüp Başkanı İsmail Gürses ile Sportif Direktör Özcan Kızıltan’a teşekkür ettiler.

BAŞKAN GÜRSES SAMİMİ KONUŞTU

Sakaryaspor Kulüp başkanı İsmail Gürses temsilcilerin konuşmalarından sonra bir konuşma yaparak sorunları bildiğini, bunların en kısa zamanda karşılıklı diyaloglarla hafifletilebileceğini söylerken, Sakaryaspor’un daha önceki durumu ile bugünleri karşılaştırarak amaçlarının şampiyonluk, gelecek sezon da yine şampiyonluk olduğunu söyledi. Kulüplerle sık sık bir araya gelerek dertlerini paylaşmak istediklerini söyleyen Başkan Gürses kulüp başkanları ile temsilcilerine de serbest giriş kartı verebileceklerini söyledi.

ÖZCAN KIZILTAN KULÜPLERE YAKIN OLACAĞIZ DEDİ

Sportif Direktör  Özcan Kızıltan ise yıllarca Fenerbahçe’de alt yapıda görev yaptığını ve sorunların ne olduğunu çok yakından bildiğini söylerken. Kulüp temsilcilerine de samimi bir şekilde neler yapmaları gerektiği konusunda fikirler vermeye çalıştı. Kızıltan ayrıca Kulüp Başkanı İsmail Gürses’le bu konuları daha önceleri de konuştuklarını, bundan böyle kendisi başta olmak üzere gerekirse görevliler tarafından kulüplerin ziyaret etmeyi düşündüklerini ve onlarla sıkıntıları birlikte paylaşmak istediklerini belirtti. Yapılan konuşmalardan sonra toplantıya katılan kulüp temsilcileri ile Sakaryaspor kulüp Başkanı İsmail Gürses, Sportif Direktör Özcan Kızıltan ve Saskf Genel başkanı Yaşar Zımba birlikte günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

askf-2 askf-3 askf-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!