BAŞKAN GÜRSES AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İLE BULUŞUYOR

featured

BAŞKAN GÜRSES AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İLE BULUŞUYOR

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses Sakarya Amatör Spor Kulüplerini ziyaret edecek.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN SORUNLARINI DİNLEYECEK

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bulunduğu Sakarya Amatör Evi’nde Çarşamba günü saat 14.00’da gerçekleşecek toplantıda Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses,  Sakarya’da faaliyette bulunan tüm amatör spor kulüplerinin Başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyecek. Başkan Gürses ayrıca Spor Kulüplerinin Başkan ve yöneticilerinin. şampiyonluğa oynayan Sakaryaspor’un Sakarya Atatürk Stadında oynayacağı tüm maçlarda müsabakaları rahatça izleyebilmeleri için serbest giriş kartı verilebilmesi için çalışmalar yapıldığını açıklayacak.

BAŞKAN ZIMBA TÜM KULÜPLERİ DAVET ETTİ

Sakarya amatör futbolunda ender rastlanan bu toplantı için gerekli hazırlıkların yapıldığını söyleyen Saskf Genel başkanı Yaşar Zımba toplantı ile ilgili bir açıklama yaparak bu önemli toplantıya Sakarya’da faaliyetini sürdüren tüm Kulüp Başkanları ile yöneticilerinin bu toplantıda hazır bulunmalarını istedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!