Başkan Ekrem Yüce Sultanlar gibi ağırladı

Başkan Ekrem Yüce   Sultanlar gibi ağırladı

Kadınlar Voleybol 2. Lig’in de kasırga gibi esen namağlup lig lideri Sakarya Voleybol Spor Kulübünü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce makamında ağırladı

Spor adamı kimliğiyle de bilinen ve yaşamı boyunca yapmış olduğu görevler de spora ve sporcuya çok önemli katkılarıyla bilinen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin sahip çıktığı ve büyük destekleriyle Kadınlar Voleybol 2. Lig’in de başarılara imza atarak çıktığı 6 maçtan 6 galibiyetle ayrılan, namağlup liderlik koltuğunda oturan Sakarya Voleybol Spor Kulübü önemli ziyaret gerçekleştirdi. Kulübü makamında ağırlayan Başkan Yüce, takımın başarısından dolayı tebrik ederek, şehrin marka değerini yükselttiğini, gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Kenan Oran, Antrenörler İdris Demir, Erol Güdüloğlu, ve sporcular Yüce’ye “Büyük Başkan” sözleriyle, imzaladıkları formayı, çiçekle birlikte hediye ettiler.

Küçük desteklerle büyük başarılara imza atarak, tüm dikkatleri üzerine çeken ve Voleybol 2. Liginin dumanını atan Filenin Yerli Sultanları, ziyaret esnasında samimi sohbetler de bulunarak, şampiyonluk sözünü Başkan Ekrem Yüce’ye verdiler. Kulüp Başkanı Ömer Bektaş “çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım, sizin talimatınız ve desteklerinizle, kısa süre de büyük başarılara imza attık. İyi bir sinerji ve moral yakaladık. Sizin önderliğiniz de şehrin takımına sahip çıkmanız bizleri son derece mutlu etti. El ele vererek, teknik heyetimizin özverisi, sporcularımızın büyük azmiyle, tam bir aile havası yakaladık. Takımın ağabeyi ve babası sizsiniz. Varlığınızı yakından hissederek enerjimizi ortaya koyduk ve böyle bir başarı grafiği yakaladık. Bundan sonra da sizin desteğinizle, hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacaşımıza inanıyorum. Bu bağlam da, bizlere katkı veren çok değerli iş insanları ve dostlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizin takımına, şehir olarak sahip çıkacağına, desteklerinizin artarak devam edeceğine inanıyorum. Biz başarıyı tek başına sahiplenmiyoruz çünkü başarı Sakarya’mızındır” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sporcular ve teknik heyetle tek tek özel olarak sohbet etti ve tebriklerini iletirken güzel mesajlar verdi. Başkan Yüce “seçim öncesinde sizlerle kahvaltıda tanışmış ve o günden bu yana verdiğimiz sözleri, şehrimizin marka olması yönünde verdiğimiz desteği yerine getirmeye gayret ettik. Sizler de bu desteğimize en iyi şekilde karşılık vererek büyük başarı elde ettiniz. Sizleri yakından takip ederek, çalışmalarınızı, maçlarınızla ilgili tüm bilgileri alıyorum. Sosyal sorumluluk çerçevesinde Sakarya’da yapılan tüm sporları önemsiyoruz. Yapılan yatırımların karşılığını kısa sürede almış olmamız ve başarılı bir grafik yakalamamız da bizim için ayrı bir motive kaynağı oluyor. Sizleri tekrar tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Şampiyonluk kupasının da buraya geleceğine eminim. Biz elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya hazırız, sizler de üzerinize düşeni yaparak, şehrin ihtiyacı olan başarıya hep beraber ulaşacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!