BAŞKAN ÇELİK GALİBİYETİ GETİRDİ !

featured

BAŞKAN ÇELİK GALİBİYETİ GETİRDİ !

Şehvarmazspor, Harbişspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kazanırken ikinci yarı oyuna giren eski başkanları Tanju Çelik 1 asist ve 1 gol ile Şeyhvarmazspor’a galibiyeti getirdi.

BAŞKAN’DAN 1 GOL 1 ASİST

1.Amatör Küme Yeşil Grupta mücadele eden Şeyhvarmazspor, KPSS sınavları nedeni ile bu hafta ara verilen lig maçları nedeni ile Harbişspor ile Erenler suni çimde hazırlık karşılaşması oynadı. İlk yarısı 2-1 Şeyhvarmazspor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Harbişspor 2-2 lik beraberliği yakaladı. 2-2 eşitlik sonrası oyuna giren eski Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, yaptığı bir asist ve attığı golle Şeyhvarmazspor’a galibiyeti getirdi. Eski başkan Tanju Çelik’in golü ile 4-2 öne geçen Şeyhvarmazspor son dakikalarda bir gol yemesine rağmen hazırlık karşılaşmasını 4-3 kazandı. Hazırlık karşılaşmasına ikinci yarıda oyuna giren eski Şeyhvarmazspor Kulüp başkanı Tanju Çelik, oynadığı futbol, yaptığı asist ve golle maçın en çok konuşulan adamı olurken, sezon başında Harbişspor’a transfer olan Harun Tosun eski takımı Şeyhvarmazspor’a bir gol atsa da takımını yenilgiden kurtaramadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!